Geplaatst op Geef een reactie

Ondersteun je lever met waterkers in de lente

lichaam ontgiften

Waterkers heeft dankzij zijn grote hoeveelheid glucosinolaten een ontgiftende werking. Het belang van die glucosinolaten is vooral te wijten aan hun antibacteriële, antioxiderende en kankerbestrijdende eigenschappen. Het voorjaar is het ideale moment om die wonderbare stoffen los te laten op je lever.

In de lente moet je je lichaam ontgiften

Lieve Vercaemer: ‘Nu is het moment om massaal waterkers te gebruiken. In de lente ontwaakt niet alleen de natuur, maar maakt ook ons lichaam zich klaar voor een nieuwe, frisse start na de winter. De lever gaat op volle kracht werken om alle toxische (giftige) stoffen die gedurende het voorbije jaar in de weefsels opgeslagen werden uit het lichaam te verwijderen.’

‘De unieke componenten van waterkers werken rechtstreeks in op de lever om die (bij sommigen zware) taak vlug en efficiënt te kunnen uitvoeren. Behalve de lever krijgen ook onze andere organen, inclusief de hersenen, met waterkers een complete opfrissing. De grote lenteschoonmaak in ons lichaam, zeg maar.’

De geneeskrachtige eigenschappen van waterkers

In onze vorige blog vertelden we al dat bepaalde allergieën ontstaan door inademing van of contact met toxische stoffen. Waterkers ondersteunt de lever bij het opruimen van toxines als nikkel of chroom, zodat de allergie verdwijnt. Ook bij longkwalen (denk aan COVID-19) is waterkers heel heilzaam om de longfunctie optimaal te verbeteren. Last but not least is waterkersextract het perfecte middel om prostaatkwalen te verlichten.

Bij mensen die recent een zware operatie of een cyclus met zware medicatie achter de rug hebben, helpt waterkers verbazingwekkend goed om het lichaam opnieuw te zuiveren.

In een recent onderzoek naar de gezondheidseffecten van de afzonderlijke chemische bestanddelen van waterkers concluderen de onderzoekers van de universiteit voor landbouwwetenschappen van Cluj-Napoca (Roemenië) nogmaals het potentieel van waterkers.

Ervaringen van onze klanten

De ervaringen van onze klanten vormen het beste bewijs dat onze natuurproducten effectief helpen, zelfs bij de bestrijding van ernstige aandoeningen. De psa-waarden (kankermarkers van de prostaat) van Jean Roger daalden spectaculair na drie maanden intensieve inname van waterkers en groene propolis. Niña, de winnares van onze #gezondstequiz, vindt waterkers het product dat haar het meest verlichting brengt tegen reuma en artritis.


Waterkersextract bestellen
Bij Caere verkopen we hydroalcoholisch extract van zuivere waterkers dat gemakkelijk op te lossen is in water. Zonder twijfel de vlugste manier om alle heilzame bestanddelen van waterkers binnen te krijgen. Bestellen kan:
°°° via onze webshop
°°° in een van onze verdeelpunten

Meer informatie over waterkers
Mail naar info@caere.be of stel je vraag via onze facebook messenger of het contactformulier.


Geef een antwoord