Promoties en acties

Op deze pagina vind je al onze lopende acties en hier blikken we ook terug op afgelopen wedstrijden. Wil je geen enkele actie of promotie missen, schrijf dan ook in op onze nieuwsbrief en/of volg onze Facebookpagina.

10 juli – 20 augustus 2022
Summer Sale: 20% korting op alle producten in de webshop

Naar inmiddels jaarlijks goede gewoonte organiseren we ook deze zomer weer onze Summer Sale. Van 10 juli tot 20 augustus krijg je 20% korting op elke bestelling (geldig dus op alle producten) met de waardeboncode ‘summersale22’. Die code voer je gewoon in op het einde van je bestelling en je korting wordt meteen verrekend.


We blikken hier terug op onze vorige acties, promoties en wedstrijden

°°° vaderdagactie 2022: we laten de drie winnaars van de vaderdagactie 2022 aan het woord over hun ervaringen met de natuurextracten van Caere Natura

°°° moederdagactie 2022: we laten de drie winnaars van de moederdagactie 2022 aan het woord over hun ervaringen met de natuurextracten van Caere Natura.

°°° eindejaarsactie 2021: een sjaal 100 % natuur gratis bij natuurproducten: onze klanten wisten dat uiteraard te waarderen.

°°° boekactie ‘Immuun’, oktober 2021: wie zoethout of groene propolis bestelde in de webshop van Caere Natura tussen 20 september en 20 oktober 2021 maakt kans op een van de drie gratis exemplaren van het boek Immuun dat we weggaven.

°°° klantenenquête, voorjaar 2021: in het voorjaar organiseerden we een korte bevraging bij onze klanten over hun ervaringen met onze producten. We beloonden één respondent met een prototype van onze nieuwe MiniCaere, een fijn combidoosje waarin je een flesje groene propolis kunt bewaren samen met een flesje naar keuze: extract van waterkers, zoethout of granaatappel en laten hem aan het woord op onze blog.

Lees ook de resultaten van de klantenbevraging met betrekking tot onze groene propolis en onze andere natuurextracten.

°°° de #gezondstequiz, voorjaar 2021: Niña Debeurme uit Wortegem-Petegem werd de winnaar van onze #gezondstequiz. Toen we haar de prijs, een naturatheek met 7 producten, gingen overhandigen, maakten we van de gelegenheid gebruik om te polsen naar haar ervaringen met onze extracten van groene propolis, waterkers, granaatappel en zoethout. Want ervaring met Caere, die had ze te over.

°°° win een naturatheek via Met de Vrienden: Charlotte V. uit Pittem won een naturatheek via een lezerswedstrijd van Met de Vrienden. De producten van Caere Natura waren haar nog niet bekend, maar ze kijkt nu al uit naar de resultaten op de gezondheid van haar hele gezin.