Geplaatst op Geef een reactie

Terugblik op moederdagactie 2022: de winnaars

Onze moederdagactie 2022, waarbij we een lentefrisse gele kasjmiersjaal weggaven aan drie klanten die meer dan 65 euro bestelden in de maand april, zit erop.

De winaars van de kasjmiersjaal zijn: 

  • Johan Vollon uit Tienen
  • Sandra Jonckheer uit Melsele
  • Dorine Nuyten uit Wevelgem

Groene propolis gevonden op internet en sindsdien trouwe gebruiker

Uiteraard alleen maar tevredenheid bij de winnaars. Johan Vollon in Tienen blijkt al jarenlang een trouwe gebruiker te zijn van de groene propolis: ‘Ik ben ooit eens via internet op jullie product gebotst in mijn zoektocht rond een gezondheidsprobleem, en sindsdien ben ik een trouwe gebruiker van groene propolis. Zeker ook nu weer de longinfecties welig tieren, bescherm ik er me graag extra mee’, vertelt Johan.

Nooit meer ziek met de natuurextracten van Caere Natura

Winnares Sandra Jonckheer in Melsele klonk al even verheugd: zowel over de sjaal als over de producten van Caere Natura: ‘Ik koop de producten op aanraden van mijn moeder en bestel ondertussen voor mezelf, voor haar en haar echtgenoot. Ik koop alle producten het hele jaar door, zowel de groene propolis als de waterkers en de granaatappel, en in iets mindere mate ook het zoethout. Mijn moeder en haar echtgenoot zijn inmiddels al in de zeventig en sinds ze de producten gebruiken zijn ze nooit meer echt ziek geweest zijn. Voor mij geldt hetzelfde. Dus blijven we trouwe klanten.’

En trouwe klanten, die belonen we af en toe eens, deze keer dus met een elegante kasjmiersjaal.

Op zoek naar een natuurlijk antibioticum versus de klassieke antibiotica

Dorine Nuyten in Wevelgem blijkt dan weer een gloednieuwe klant: ‘Ik bestelde echt op de laatste dag van april en heb mijn producten nog niet gekregen. Ik kijk er wel naar uit, want volgens hetgeen ik las, bevat groene propolis een stof die een sterk natuurlijk probioticum is (dat klopt, meer bepaald artepilline C, nvdr). Dat intrigeert me wel, want ik heb het niet zo voor de klassieke antibiotica.’

Meteen prijs dus, Dorine. Hopelijk vallen zowel de sjaal als de bestelde producten in de smaak.


Interesse in de natuurextracten van Caere Natura?

Je kunt ze bestellen:
°°° via onze webshop
°°° in een van onze verdeelpunten


Geef een antwoord