Geplaatst op Geef een reactie

Tevreden winnaars van de winteractie 2023-2024

Met de lente in het verschiet blikken we nog heel even terug op onze afgelopen winteractie, waarbij de winnaars een elegant baretje, al dan niet met pomponnetje, toegestuurd kregen. We polsten naar goede ontvangst ervan, maar vooral ook naar hun ervaringen met de natuurlijke extracten van Caere Natura.

‘Quasi nooit meer ziek’

‘Mijn beige baret met pomponnetje is in goede orde toegekomen en heeft me al wat warmte verschaft in het nieuwe jaar. Zeer tevreden mee’, opent Mireille D. uit Roeselare enthousiast. Met datzelfde enthousiasme evalueert ze het gebruik van de producten van Caere Natura. ‘Het product is ons ooit aangeraden door vrienden en sindsdien zijn we al jaren klant. Ik houd de acties van Caere Natura altijd goed in de gaten en bestel voornamelijk de groene propolis in capsulevorm. Het moet gezegd: sinds we ooit begonnen zijn met het gebruik ervan zijn mijn man en ik quasi nooit meer ziek.’

‘Maandelijks gebruik van alle extracten’

natuurextracten

Ook Elien V. in Assenede is al jarenlang een trouwe gebruikster van alle extracten van Caere Natura. ‘Ik gebruik zowel de groene propolis, het zoethout, de granaatappel als de waterkers. Ik bestel die maandelijks allemaal opnieuw. Dat is mijn investering in mijn gezondheid en ik voel me daar goed bij.’

‘Ik ben ook een echte ambassadeur bij vrienden en familie, die dan ook soms eens een kuur van een van de extracten volgen’, licht Elien V. toe. ‘Dat er nu als extraatje zo’n leuk baretje bovenop de bestelling kwam, was een aangename verrassing.

‘Tegen winterse verkoudheden’

Leentje D. in Nazareth is zelf geen barettendraagster maar leende het al eens uit aan een vriendin om een finishing touch aan haar look te geven. ‘Hoewel ik het dus zelf niet draag, vind ik het wel een fijne attentie. Een beloning voor mijn jarenlange gebruik van groene propolis, zeker in de winter om verkoudheden tegen te gaan. Ook voor de kinderen. Ik bestel ook geregeld zoethout mee’, wijdt Leentje uit over haar gebruik van Caere Natura. 

‘Beter de winter doorkomen’

Wesley B. uit Rumbeke is de winnaar met de recentste voorgeschiedenis. ‘Twee jaar geleden maakte ik geen al te beste winter door en een vriend tipte me de groene propolis. Afgelopen winter heb ik meteen weer voor een kuur gekozen, en zo’n fijn baretje gewonnen. Daar was mijn echtgenote heel verheugd mee’, sluit Wesley onze klantenbevraagronde af.


Je kunt extract van groene propolis, waterkers, zoethout of granaatappel bestellen:

°°° via onze webshop
°°° in een van onze verdeelpunten

Geef een antwoord