Groene propolis als voetverzorgingsmiddel

verzorg je voeten met groene propolis

In deze blog belichten we de resultaten van een aantal recente onderzoeken naar het nut van propolis voor voetverzorging.

meer

Ondersteun je lever met waterkers in de lente

lichaam ontgiften

In het voorjaar werkt onze lever extra hard om de toxische stoffen uit onze weefsels te verwijderen. Dankzij zijn antioxiderende bestanddelen kan waterkers daarbij een grote hulp zijn.

meer

Pacha Mama Tielt: tonnen ervaring in natuurlijke bescherming

groene propolis kopen in Tielt

Al bijna vijftien jaar is Griet De Marez het gezicht van natuurwinkel Pacha Mama in Tielt. Met de producten die er te koop zijn, wil ze alternatieven bieden voor wat ze de evidentieconsumptie noemt.

meer

Succesvol je allergie bestrijden

allergie

We zitten momenteel midden in het graspollenseizoen, een vervelende periode voor hooikoortspatiënten. Dagelijks groene propolis innemen, kan de symptomen aanzienlijk verminderen.

meer

Niña Debeurme: ‘Sinds corona gebruik ik elke dag trouw groene propolis, waterkers en granaatappel.’

winnaar quiz naturatheek

Niña Debeurme uit Wortegem-Petegem werd de winnaar van onze #gezondstequiz. Toen we haar de prijs, een naturatheek met 7 producten, gingen overhandigen, maakten we van de gelegenheid gebruik om te polsen naar haar ervaringen met onze extracten van groene propolis, waterkers, granaatappel en zoethout. Want ervaring met Caere, die had ze te over!

meer

En de winnaar van de gezondste quiz is …

naturatheek Caere

En de winnaar van #degezondstequiz is … Nina Debeurme uit Wortegem-Petegem. Ze haspelde het vlugst de quiz foutloos af en wint een naturatheek met extract van groene propolis (in twee concentraties), waterkers, granaatappel en zoethout, en ook nog de capsules en tabletten van groene propolis.

meer

‘Natuurvoeding en voedingssupplementen zijn actueler dan ooit’

Natuurwinkel Roeselare

Herboriste Ann Dhaenens verdeelt alle producten uit het gamma van Caere Natura in haar bio- en natuurwinkel de Vlasblomme in Roeselare. Onze groene propolis vindt ze een echt topproduct

meer

Apotheken Mahieu in Waregem en Kortemark zijn ambassadeurs van groene propolis

groene propolis waregem kortemark

In de apotheken Mahieu in Waregem en Kortrijk krijg je haarfijn uitgelegd waarvoor je extract van groene propolis, waterkers, zoethout of granaatappel kunt inzetten.

meer

Braziliaans onderzoek bevestigt de daadkracht van propolis in de strijd tegen COVID-19

groene propolis beschermt tegen COVID-19

Een Braziliaans onderzoek toonde aan dat 124 patiënten met COVID-19 minder lang gehospitaliseerd bleven en minder schade aan de nieren hadden. Daarmee bewijst propolis nogmaals zijn kracht als aanvullend middel in de strijd tegen de pandemie.

meer

Waterkers, de kers op de taart van een gezond dieet

waterkers

In een recent onderzoek naar de gezondheidseffecten van de afzonderlijke chemische bestanddelen van waterkers concluderen de onderzoekers van de faculteit voedseltechnologie van de universiteit voor landbouwwetenschappen van Cluj-Napoca (Roemenië) nogmaals het potentieel van waterkers.

meer

Granaatappelextract scoort vier keer in recente studie

granaatappel

Eerder bestempelden we de granaatappel al als een ‘gezondheidsbommetje voor sporters’, maar in een recent onderzoek bewijst de supervrucht zijn potentieel voor onze gezondheid in het algemeen.

meer