Immuniteit tegen bacteriën en virussen: verschil tussen zomer en winter

Zijn we in de zomer minder ziek omdat er minder virussen of bacteriën zijn? Loont het om het hele jaar door je immuniteit te steunen of alleen in een winterkuur?

meer

Tip voor Bruce Springsteen: groene propolis tegen stemproblemen

Tip voor Bruce Springsteen als hij geen concerten meer geannuleerd wil zien: gebruik groene propolis. Antibacterieel en ontstekingsremmend, perfect voor zangers om keelpijn te verlichten en de stem te beschermen.

meer

7 tips om je weerstand (of immuniteit) te ondersteunen

De extracten van Caere Natura zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl, maar moeten die aanvullen. Vandaar: onze tips om samen met het gebruik van zoethoutextract of groene propolis, de weerstand ‒ of immuniteit zo je wilt ‒ te ondersteunen.

meer

Tevreden winnaars van de winteractie 2023-2024

Met de lente in het verschiet blikken we nog heel even terug op onze afgelopen winteractie, waarbij de winnaars een elegant baretje, al dan niet met pomponnetje, toegestuurd kregen. We polsten naar goede ontvangst ervan, maar vooral ook naar hun ervaringen met de natuurlijke extracten van Caere Natura. ‘Quasi nooit meer ziek’ ‘Mijn beige baret […]

meer

Zoethoutextract en spijsvertering: een wetenschappelijke benadering

Spijsverteringsproblemen zijn een alledaagse zorg voor velen, vooral tijdens periodes van overvloedig eten en culinaire geneugten. Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat zoethoutextract een veelbelovend natuurlijk middel kan zijn om deze ongemakken te verlichten. Glycyrrhizine: De sleutel tot spijsverteringsondersteuning Wetenschappelijke studies hebben vastgesteld dat zoethoutextract inderdaad ontstekingsremmende eigenschappen kan hebben die gunstig zijn voor de […]

meer

Granaatappelextract bij wintermoeheid en startpijnen

Granaat_explosive

Granaatappelextract wordt vaak gepromoot als een gezond voedingssupplement vanwege de potentiële gezondheidsvoordelen die aan granaatappels toegeschreven worden. Terecht?

meer

Zoethout is gezond

Zoethout is meer dan een zoethoudertje, maar bevat werkzame stoffen met meer dan twintig bewezen gezondheidsvoordelen.

meer

Drie van onze extracten vallen onder de fytotherapie

Drie van de vier extracten van Caere Natura vallen onder de fytotherapie: het extract van zoethout, het extract van granaatappel en het extract van waterkers. Maar wat is fytotherapie eigenlijk?

meer

Granaatappel is gezond

Granaatappelextract wordt vaak gepromoot als een gezond voedingssupplement vanwege de potentiële gezondheidsvoordelen die aan granaatappels toegeschreven worden. Terecht?

meer

Bioplaza Pelt: ‘Wie de producten van Caere Natura eenmaal kent, blijft het merk trouw’

Moeder en dochter Josephine en Liesbeth verkopen in Bioplaza in Pelt de natuurproducten van Caere Natura vol overtuiging.

meer

Groene propolis zonder alcohol: even doeltreffend

Je vindt in onze webshop drie verschillende oplossingen met groene propolis: 70 %, 30 % en 30 % alcoholvrij. Omdat we vaak vragen krijgen over onze alcoholvrije variant, geven we hier wat meer uitleg.

meer