En de winnaar van de gezondste quiz is …

naturatheek Caere

En de winnaar van #degezondstequiz is … Nina Debeurme uit Wortegem-Petegem. Ze haspelde het vlugst de quiz foutloos af en wint een naturatheek met extract van groene propolis (in twee concentraties), waterkers, granaatappel en zoethout, en ook nog de capsules en tabletten van groene propolis.

meer

‘Natuurvoeding en voedingssupplementen zijn actueler dan ooit’

Natuurwinkel Roeselare

Herboriste Ann Dhaenens verdeelt alle producten uit het gamma van Caere Natura in haar bio- en natuurwinkel de Vlasblomme in Roeselare. Onze groene propolis vindt ze een echt topproduct

meer

Apotheken Mahieu in Waregem en Kortemark zijn ambassadeurs van groene propolis

groene propolis waregem kortemark

In de apotheken Mahieu in Waregem en Kortrijk krijg je haarfijn uitgelegd waarvoor je extract van groene propolis, waterkers, zoethout of granaatappel kunt inzetten.

meer

Braziliaans onderzoek bevestigt de daadkracht van propolis in de strijd tegen COVID-19

groene propolis beschermt tegen COVID-19

Een Braziliaans onderzoek toonde aan dat 124 patiënten met COVID-19 minder lang gehospitaliseerd bleven en minder schade aan de nieren hadden. Daarmee bewijst propolis nogmaals zijn kracht als aanvullend middel in de strijd tegen de pandemie.

meer

Waterkers, de kers op de taart van een gezond dieet

waterkers

In een recent onderzoek naar de gezondheidseffecten van de afzonderlijke chemische bestanddelen van waterkers concluderen de onderzoekers van de faculteit voedseltechnologie van de universiteit voor landbouwwetenschappen van Cluj-Napoca (Roemenië) nogmaals het potentieel van waterkers.

meer

Granaatappelextract scoort vier keer in recente studie

granaatappel

Eerder bestempelden we de granaatappel al als een ‘gezondheidsbommetje voor sporters’, maar in een recent onderzoek bewijst de supervrucht zijn potentieel voor onze gezondheid in het algemeen.

meer

Infomagazine BioGezond (ge)looft (in) groene propolis

De natuurproducten van Caere Natua in BioGezond

Zo hoeven we het niet altijd zelf te zeggen: ook het tijdschrift BioGezond schuift groene propolis naar voren als middel om je immuniteit aan te scherpen, ook in deze coronatijden.

meer

‘Na 40 jaar snotteren, snuiten en niezen eindelijk een oplossing gevonden: extract van groene propolis en granaatappel.’

Propolis helpt je af te geraken van allergische reacties zoals hoesten, niezen en snuiven.

Jean Roger M., Kortrijk: ‘Meer dan 40 jaar heb ik de symptomen van een aan hooikoorts verwante allergie moeten trotseren. Tot ik Caere leerde kennen en ik met een combinatie van groene propolis en granaatappelextract voorgoed van mijn problemen ben afgeraakt.’

meer

Recent onderzoek: het effect van propolis in de strijd tegen COVID-19

Er zijn meerdere studies gepubliceerd over de effecten van propolis tegen corona, herpes en andere virussen.

Nadat het potentieel van propolis als ontstekingsremmer bij longontstekingen maar zelfs voor HIV-1 al werden bewezen, werd nu voor het eerst onderzoek verricht naar het effect van propolis in de strijd tegen COVID-19. Volgens de onderzoekers zijn er alle redenen toe om propolis in te zetten om mee de kwalijke gevolgen van de pandemie te verlichten.

meer

Groene propolis kopen: voor welke vorm kies je het best?

In welke vorm groene propolis innemen?

Groene propolis is bij Caere Natura verkrijgbaar in verschillende vormen. Eén ding hebben deze producten gemeen: ze zijn allemaal een zegen voor je immuniteit. In deze blog leggen we uit waarom je kiest voor het extract, de capsules of tabletten.

meer

De medische geschiedenis van de granaatappel

De geschiedenis van de granaatappel

De granaatappel behoort tot het oudste fruit dat de mens kent. Al in de oudheid werd hij gecultiveerd en waren wetenschappers zich bewust van zijn geneeskrachtige eigenschappen. Recente onderzoeken tonen aan dat ze het bij het rechte eind hadden.

meer