Tevreden winnaars van de winteractie 2023-2024

Met de lente in het verschiet blikken we nog heel even terug op onze afgelopen winteractie, waarbij de winnaars een elegant baretje, al dan niet met pomponnetje, toegestuurd kregen. We polsten naar goede ontvangst ervan, maar vooral ook naar hun ervaringen met de natuurlijke extracten van Caere Natura. ‘Quasi nooit meer ziek’ ‘Mijn beige baret […]

meer

Zoethoutextract en spijsvertering: een wetenschappelijke benadering

Spijsverteringsproblemen zijn een alledaagse zorg voor velen, vooral tijdens periodes van overvloedig eten en culinaire geneugten. Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat zoethoutextract een veelbelovend natuurlijk middel kan zijn om deze ongemakken te verlichten. Glycyrrhizine: De sleutel tot spijsverteringsondersteuning Wetenschappelijke studies hebben vastgesteld dat zoethoutextract inderdaad ontstekingsremmende eigenschappen kan hebben die gunstig zijn voor de […]

meer

Granaatappelextract bij wintermoeheid en startpijnen

Granaat_explosive

Granaatappelextract wordt vaak gepromoot als een gezond voedingssupplement vanwege de potentiële gezondheidsvoordelen die aan granaatappels toegeschreven worden. Terecht?

meer

Zoethout is gezond

Zoethout is meer dan een zoethoudertje, maar bevat werkzame stoffen met meer dan twintig bewezen gezondheidsvoordelen.

meer

Drie van onze extracten vallen onder de fytotherapie

Drie van de vier extracten van Caere Natura vallen onder de fytotherapie: het extract van zoethout, het extract van granaatappel en het extract van waterkers. Maar wat is fytotherapie eigenlijk?

meer

Granaatappel is gezond

Granaatappelextract wordt vaak gepromoot als een gezond voedingssupplement vanwege de potentiële gezondheidsvoordelen die aan granaatappels toegeschreven worden. Terecht?

meer

Bioplaza Pelt: ‘Wie de producten van Caere Natura eenmaal kent, blijft het merk trouw’

Moeder en dochter Josephine en Liesbeth verkopen in Bioplaza in Pelt de natuurproducten van Caere Natura vol overtuiging.

meer

Groene propolis zonder alcohol: even doeltreffend

Je vindt in onze webshop drie verschillende oplossingen met groene propolis: 70 %, 30 % en 30 % alcoholvrij. Omdat we vaak vragen krijgen over onze alcoholvrije variant, geven we hier wat meer uitleg.

meer

Extract van propolis en zoethout als hulpmiddel voor een betere mond- en gebitshygiëne

Zowel extract van groene propolis als zoethout zijn uitstekende hulpmiddelen om er een betere mond- en gebitshygiëne op na te houden. Lees wat de recente studies daarover zeggen.

meer

Waterkers is gezond

Is waterkers gezond? Jazeker, en uiteraard geniet je het meest van alle gezondheidsvoordelen van deze superfood als je het in geconcentreerde vorm via ons extract inneemt.

meer

Winnaars van winteractie blijken trouwe gebruikers van onze natuurextracten

De winnaars van onze winteractie blijken trouwe gebruikers te zijn van onze natuurextracten en getuigen op onze blog over de positieve effecten op hun gezondheid.

meer