Groene propolis tegen keelontsteking, huidproblemen enz.

propolis tegen huidproblemen

Evelien V., Aalst: ‘Sinds ik de natuurproducten van Caere gebruik, heb ik de rest van mijn huisapotheek niet meer nodig. De vier producten van Caere blijken voldoende om de dagelijkse gezondheid te vrijwaren en allerlei kwalen te verhelpen.’

meer

Groene propolis redt sporter met hooikoorts

Groene propolis tegen hooikoorts

Wesley C., Wingene: ‘Ik ben een fervente sporter en had al jaren last van hooikoorts. Sinds ik groene propolis van Caere gebruik, ondervind ik geen last meer.’

meer

Groene propolis houdt zowel de mama als de kindjes kerngezond

Groene propolis beschermt moeder en zoontjes

Tine V., Ooigem: ‘Als tijdens mijn zwangerschap neem ik groene propolis. Mijn zoontjes gebruiken het nu ook en hebben tot op vandaag hooguit last van een beginnende verkoudheid.’

meer

De geneeskundige geschiedenis van zoethout

Zoethout

Decennia geleden werden zoethoutstokjes verkocht als een populair snoepje. Maar wat ons het meest interesseert, zijn de geneeskrachtige eigenschappen van de wortelstok. We geven je hier een overzichtje van de medicinale geschiedenis van zoethout.

meer

Artepilline C is een van de redenen dat groene propolis zo krachtig is

probioticum artepilline c

De groene propolis die we in onze webshop aanbieden, bevat het unieke bestanddeel artepilline C, waarvan zelfs vermoed wordt dat het kan helpen bij kankerbestrijding. Lees in onze nieuwe blogpost wat de voordelen van dat ingrediënt zijn.

meer

Steeds meer wetenschappelijk bewijs dat propolis een zegen is voor je immuniteit

wetenschappelijk onderzoek naar propolis

Dat groene propolis een zegen is voor je immuniteit en weerstand, is niet louter een commerciële slogan. Alleen al dit voorjaar verschenen drie wetenschappelijke studies die de anti-inflammatoire kracht van propolis bevestigden.

meer

De geneeskundige geschiedenis van waterkers

waterkers is een caloriearme groente

Waterkers is een uiterst gezonde groente rijk aan mineralen, antioxidanten, foliumzuur en vitamines. In deze blogpost geven we wat meer achtergrond.

meer

Groene propolis is hier een succes sinds dag één

Kathleen Matthys van natuurwinkel Bio-Quattro op de Lippenslaan 39 in Knokke vertelt je honderduit over de kracht van groene propolis, een natuurproduct waarmee je de winter topfit doorkomt.

meer

‘Zoethout verzacht de maagpijn, propolis verhoogt mijn weerstand in de winter’

zoethout

Martine V., Torhout: ‘Het zoethout van Caere Natura houdt mij nu echt fit. Daarnaast gebruik ik inmiddels ook de groene propolis van Caere Natura.’

meer

Waarom groene propolis beter is dan de andere soorten

Van alle bestaande varianten kiest Caere voor de groene propolis om te verkopen in de webshop. In deze blogpost kun je lezen waarom die soort de beste ter wereld is.

meer

Charlotte V. uit Pittem wint naturatheek via lezerswedstrijd Met de Vrienden

naturatheek van caere natura

Charlotte V. uit Pittem won een naturatheek via een lezerswedstrijd met Met de Vrienden. De producten van Caere Natura waren haar nog niet bekend, maar ze kijkt nu al uit naar de resultaten op de gezondheid van haar hele gezin.

meer