X

Menu

Blog

wetenschappelijk onderzoek naar propolis

Steeds meer wetenschappelijk bewijs dat propolis een zegen is voor je immuniteit

Dat groene propolis een zegen is voor je immuniteit en weerstand, is niet louter een commerciële slogan. Alleen al dit voorjaar verschenen drie wetenschappelijke studies die de anti-inflammatoire kracht van propolis bevestigden.

meer
waterkers is een caloriearme groente

De geneeskundige geschiedenis van waterkers

Waterkers is een uiterst gezonde groente rijk aan mineralen, antioxidanten, foliumzuur en vitamines. In deze blogpost geven we wat meer achtergrond.

meer

Groene propolis is hier een succes sinds dag één

Kathleen Matthys van natuurwinkel Bio-Quattro op de Lippenslaan 39 in Knokke vertelt je honderduit over de kracht van groene propolis, een natuurproduct waarmee je de winter topfit doorkomt.

meer
zoethout

‘Zoethout verzacht de maagpijn, propolis verhoogt mijn weerstand in de winter’

Martine V., Torhout: ‘Het zoethout van Caere Natura houdt mij nu echt fit. Daarnaast gebruik ik inmiddels ook de groene propolis van Caere Natura.’

meer

Waarom groene propolis beter is dan de andere soorten

Van alle bestaande varianten kiest Caere voor de groene propolis om te verkopen in de webshop. In deze blogpost kun je lezen waarom die soort de beste ter wereld is.

meer
naturatheek van caere natura

Charlotte V. uit Pittem wint naturatheek via lezerswedstrijd Met de Vrienden

Charlotte V. uit Pittem won een naturatheek via een lezerswedstrijd met Met de Vrienden. De producten van Caere Natura waren haar nog niet bekend, maar ze kijkt nu al uit naar de resultaten op de gezondheid van haar hele gezin.

meer
propolis tegen koortsblaasjes

Groene propolis verlicht cvs-gerelateerde aandoeningen zoals koortsblaasjes

Véronique D. uit Gent gebruikt enkel en alleen producten van Caere als medicijn, bijvoorbeeld tegen koortsblaasjes, griep, tandvleesontsteking of blaasontsteking.

meer
extract van granaatappel

Granaatappel: een bewezen gezondheidsbommetje voor sporters (en voor iedereen)

Overtuigd door de aanzwellende wetenschappelijke berichten over granaatappel? Ontdek de heilzame werking van ons hydro-alcoholisch extract van zuivere granaatappel.

meer

‘Groene propolis hielp me van jarenlange chronische kwalen af’

Elisabeth VdW, Tielt: ‘Al sinds mijn 13 jaar (ik ben er nu 37) had ik last van een spastische darm, een opgeblazen gevoel en spierverkrampingen. Dankzij propolis kreeg ik als het ware een nieuw lichaam en een nieuw leven.

meer
wetenschappelijk onderzoek naar propolis

De geschiedenis van propolis, deel 2 (van de 19de eeuw tot nu)

Propolis is zo oud als honing en wordt al eeuwen door de mens gebruikt als geneesmiddel. In deze blog gaan we dieper in op de manieren waarop propolis gedurende de laatste twee eeuwen door de wetenschap bestudeerd werd.

meer