Granaatappel is gezond

Granaatappelextract wordt vaak gepromoot als een gezond voedingssupplement vanwege de potentiële gezondheidsvoordelen die aan granaatappels toegeschreven worden. Terecht?

meer

Bioplaza Pelt: ‘Wie de producten van Caere Natura eenmaal kent, blijft het merk trouw’

Moeder en dochter Josephine en Liesbeth verkopen in Bioplaza in Pelt de natuurproducten van Caere Natura vol overtuiging.

meer

Groene propolis zonder alcohol: even doeltreffend

Je vindt in onze webshop drie verschillende oplossingen met groene propolis: 70 %, 30 % en 30 % alcoholvrij. Omdat we vaak vragen krijgen over onze alcoholvrije variant, geven we hier wat meer uitleg.

meer

Extract van propolis en zoethout als hulpmiddel voor een betere mond- en gebitshygiëne

Zowel extract van groene propolis als zoethout zijn uitstekende hulpmiddelen om er een betere mond- en gebitshygiëne op na te houden. Lees wat de recente studies daarover zeggen.

meer

Waterkers is gezond

Is waterkers gezond? Jazeker, en uiteraard geniet je het meest van alle gezondheidsvoordelen van deze superfood als je het in geconcentreerde vorm via ons extract inneemt.

meer

Winnaars van winteractie blijken trouwe gebruikers van onze natuurextracten

De winnaars van onze winteractie blijken trouwe gebruikers te zijn van onze natuurextracten en getuigen op onze blog over de positieve effecten op hun gezondheid.

meer

Wat helpt tegen verkoudheid?

Tegen een verkoudheid bestaan er geen geneesmiddelen, daarom vertellen we je in dit artikel wat te doen tegen verkoudheid met behulp van natuurlijke middeltjes.

meer

Wat is propolis?

Welk soort kruid propolis nu eigenlijk is, was een vraag die we onlangs nog eens te horen kregen. Waardoor we beseften dat het basisverhaal nog eens brengen, zeker geen kwaad kan. Dus: wat is propolis?

meer

Toepassingen van apitherapie

Apitherapie is een reeks behandelingen die gericht zijn op het herstel van het welzijn, zowel van mensen als dieren, met producten die verzameld, verwerkt of uitgescheiden worden door bijen, waaronder propolis.

meer

Primeur: groene propolis werkt in de strijd tegen sarcopene obesitas

In het Journal of Cachexia, Sarcopenia and Muscle is eind september 2002 een studie verschenen die voor het eerst aantoont dat groene propolis een hulpmiddel kan zijn in de strijd tegen sarcopene obesitas.

meer

Studie: ‘Twee weken gebruik van groene propolis mildert rhinitis’

Rhinitis mag dan misschien een vrij banale kwaal zijn, het kan toch flink vervelend zijn. Onderzoek toont aan dat groene propolis na twee weken regelmatige toediening soelaas biedt.

meer