Geplaatst op Geef een reactie

Bioplaza Pelt: ‘Wie de producten van Caere Natura eenmaal kent, blijft het merk trouw’

Al ongeveer 20 jaar runnen moeder Josephine Vrindts en dochter Liesbeth Beliën de natuurwinkel Bioplaza in Pelt. In september 2003 namen moeder en dochter een bestaand winkeltje over, de Mispel, in wat toen nog Overpelt was. Ze zetten de stap naar de sector van de bio- en natuurwinkels nadat ze zich voor zichzelf noodgedwongen verdiept hadden in de mogelijkheden van de natuurgeneeskunde en fytotherapie omwille van aanslepende gezondheidsproblemen die via de klassieke wegen maar niet opgelost raakten.

Vanuit goede eigen ervaringen de stap naar de natuur- en biobranche gezet

‘Ik kan zeggen dat ik in de wereld van de natuurproducten voor mezelf echt de oplossing gevonden heb voor de kwalen die het me jarenlang moeilijk gemaakt hebben’, vertelt Liesbeth. ‘Mijn moeder en ik hadden het gevoel: als het voor ons werkt, moeten we er ook andere mensen mee kunnen helpen. Zo zijn we begonnen in dat kleine winkeltje, dat na twee jaar al te klein bleek, waardoor we moesten verhuizen. ‘Ons assortiment bleef maar groeien en ons klantenbestand breidde ook steeds verder uit, waardoor we na vijf jaar nog eens verhuisd zijn, nu naar de locatie waar we nog altijd actief zijn’, blikken moeder en dochter terug op wat voor hen toch wel een succesverhaal genoemd mag worden.

‘Ons productgamma is veel breder dan pure natuurproducten zoals die van Caere Natura. We zetten hard in op gezonde voeding, zowel droge als verse voeding, maar evengoed op verzorgingsproducten puur op natuurlijk basis – ver weg van alles wat synthetisch is’, lichten Liesbeth en Josephine toe. ‘Het is exact daarvoor dat onze klanten naar hier komen’, weten ze.

Meteen een goed gevoel bij Caere Natura

‘We houden ogen en oren altijd open voor producten met kwalitatieve ingrediënten uit de natuur’, gaan Liesbeth en Josephine verder. ‘Zo kregen we eens een introductiemail van Caere Natura die ons wel in het oog sprong. We kenden propolis uiteraard wel al, maar zagen meteen dat Caere Natura met zijn extracten van groene propolis, zoethout, waterkers en granaatappel de juiste uitstraling had: het zag er heel authentiek en betrouwbaar uit. We zetten bij wijze van kennismaking de eerste flesjes op het schap, gingen de producten actief adviseren bij onze klanten en vonden er gauw een vast klantenbestand voor. Wie eenmaal Caere Natura koopt, blijft het merk trouw’, beklemtonen moeder en dochter.

De natuurproducten van Caere Natura proactief adviseren

‘De klanten die erop afkomen of aan wie we de producten adviseren, zijn mensen die heel gericht zijn op natuurlijke middelen als alternatief voor de klassieke antibiotica die ze niet in hun lichaam willen’, stippen Josephine en Liebeth aan. ‘Vanuit onze adviserende rol raden we propolis aan voor mensen die hun immuniteit en weerstand op peil willen houden, extract van zoethout bij mensen met droge hoest of moeilijk oplosbare slijmen, of het extract van waterkers voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige antioxidant voor een zuiverende werking.

Voor de ene klant gaan we dan richting siroop, voor de andere met of zonder alcohol, sommigen willen bij voorkeur de tabletten of capsules. Dat zoeken we dan altijd samen met onze klant uit. Het is fijn dat het aanbod van Caere al die opties biedt’.

Mensen laten kennismaken met de kracht van natuurproducten

‘Ook al zijn we er al twintig jaar mee bezig, het blijft soms missionariswerk om mensen te overtuigen van de kracht van natuurproducten en de precieze werking ervan. We zien dat een merk als Caere Natura heel hard mee aan de kar trekt met sterke informatie voor de mensen. Voor ons is het dan ook een aangename partnership’, sluiten Josephine en Liesbeth af.

Dat horen we graag, Josephine en Liesbeth. We blijven de blijde boodschap der natuurkracht graag mee verder uitdragen tijdens nog eens twintig jaar Bioplaza!


Groene propolis of andere producten van Caere Natura kopen in regio Pelt

°°° Bioplaza, Ringlaan 212, 3900 Pelt, +32 11 66 32 37, info@bioplaza.be, www.bioplaza.be
°°° Volg de Facebookpagina van Bioplaza.
°°° Voor een lijst van onze andere verdeelpunten, klik hier.


Geef een antwoord