Geplaatst op Geef een reactie

Terugblik op kasjmiersjaalactie: puur natuur wordt gewaardeerd

De gezondheid van onze klanten is ons dierbaar. Die proberen we niet alleen te ondersteunen met onze natuurlijke extracten van groene propolis, waterkers, zoethout en granaatappel, maar als we even kunnen met elke gelegenheid die we kunnen aangrijpen. Zoals eind vorig jaar, toen we eindejaarsgewijs bij 25 bestellingen een kasjmiersjaal meestuurden naar onze klanten. Een elegante, stijlvolle, warme sjaal, 100 % uit natuurlijke producten vervaardigd: 80 % kasjmierwol en 20 % zijde. Sjaals voor mensen die geen synthetisch gekriebel kunnen verdragen. De parallel met onze producten kon niet treffender. We laten twee klanten aan het woord die een sjaal in de wacht sleepten.

De producten van Caere zijn een echte aanrader

Zo ervoer ook klant Marianne D. uit Oostende het: ‘De aanbieding om een sjaal te krijgen bij een bestelling van Caereproducten was aanlokkelijk. Ik ging erop in en heb er allerminst spijt van. De sjaal is heel mooi, zacht en heel aangenaam om te dragen. Een supercadeau dat helemaal past bij het concept van de Caereproducten.’

Marianne is een relatief recente klant van Caere, maar wel helemaal overtuigd. Ook in haar strijd tegen corona. ‘Ik gebruik nu al anderhalf jaar de producten van  Caere. Vooral de propolis 70 % vind ik een heel goed product. Vermoedelijk maakte ik COVID-19 door in februari-maart 2020. Ik behandel de restklachten met groene propolis van Caere en de zoethoutdruppels. Ik ben daar zeer tevreden over.

Verder gebruik ik ook de granaatappeldruppels. Onlangs heb ik ook waterkers besteld – benieuwd welk gevoel ik daarbij zal hebben. Sowieso vind ik Caereproducten enorme aanraders. Ik ben een echte ambassadeur van jullie producten op Facebook, zeker bij mensen waarvan ik weet dat ze kampen met langdurige klachten.’

Groene propolis is goed voor de weerstand en een goede weerstand is goed tegen COVID-19

‘De kwaliteit van de sjaal overtrof mijn stoutste verwachtingen’, laat Nicole T. uit Passendale optekenen. ‘En daarmee ligt het cadeau eigenlijk volledig in de lijn van de producten van Caere Natura, die ik al meer dan 25 jaar gebruik en die me al door precaire gezondheidssituaties loodsten’, gaat ze verder. ‘Er is nu veel te doen om groene propolis versus COVID-19, maar bij mij gaat het al jarenlang om de weldaden ervan voor mijn weerstand. En net die weerstand doet het ‘m volgens mij nu ook in coronatijden. ‘

Geloof in de kracht van groene propolis

Ook Robrecht V.L. uit Liedekerke wist de kasjmiersjaal bij zijn bestelling te waarderen: ‘De sjaal was een mooi cadeau voor de feestdagen. Echt zeer mooi en uitstekend van kwaliteit. Net als de producten van Caere dus. Ik geloof echt in de kracht van groene propolis.’

Wij ook, Robrecht, en samen met jullie dragen we die boodschap graag verder uit. Bedankt aan alle deelnemers aan de kasjmiersjaalactie.


Interesse in de acties en promoties van Caere Natura?

Volg ons op Facebook en/of schrijf in op onze nieuwsbrief.

Interesse in de producten van Caere Natura?

Bezoek de webshop of informeer naar de producten van Caere bij een van onze verdeelpunten.


Geef een antwoord