X

Menu

Charlotte V. uit Pittem wint naturatheek via lezerswedstrijd Met de Vrienden

naturatheek van caere natura

Via een lezerswedstrijd die we samen met de website Met de Vrienden organiseerden, heeft Charlotte V. uit Pittem een naturatheek gewonnen. Daarin zitten 7 producten van Caere Natura op basis van groene propolis, granaatappel, zoethout of waterkers.

De natuurproducten van Caere Natura: onbekend, maar nu al bemind

Charlotte V. kreeg de naturatheek onlangs toegestuurd, compleet met een infoboekje met uitleg over onze producten. Iets waarin ze zich meteen verdiepte: ‘Ik heb echt wel interesse in de heilzame werking van natuurproducten, maar kende Caere Natura eigenlijk nog niet. Uiteraard had ik al eens op de website gepiept, maar nu de producten zijn aangekomen samen met een echt rijkelijk gestoffeerd infoboekje ben ik nog benieuwder geworden. Het lijkt me echt een natuurlijke apotheek voor het hele gezin te zijn, en ik denk het ook zo te gaan gebruiken. Hopelijk kunnen we zo de snotneuzen en daarmee gepaarde zakdoekenwas een beetje inperken. Met twee jonge kinderen in huis zou dat welkom zijn. Ik ga echt proberen product per product op zijn waarde in te schatten.’

We hebben er alle vertrouwen in, Charlotte. Geniet van je naturatheek en van een goede gezondheid!


Wil je zelf een naturatheek aanschaffen voor het hele gezin? Of als cadeau schenken? Wat is er mooier dan een goede gezondheid te schenken …?
°°° Koop hier de versie met 4 producten
°°° Koop hier de versie met 7 producten
Alle reacties

Martine Vandoolaeghe

Door jarenlang gebruik van Mobic om mijn atrosepijnen te onderdrukken kreeg ik te kampen met ernstige maagklachten, ik wist mij echt geen raad, ik kon niet zonder onstekingsremmer en mijn maag kon dit niet meer aan, wat nu gedaan ? Na een accupunctuurbehandeling (die ik iedereen kan aanraden ) kaartte ik dit probleem aan bij Lieve en die wist meteen raad, ik neem nu een enkele weken in de morgen en in de avond enkele druppels zoethout van Caere in een glas water en de maagpijn is voorbij, gelukkig voor mij! De groene Propolis van Caere verhoogt mijn weerstand in de winter en het zoethout van Caere houdt mij fit, ik ben er super blij mee, deze producten hebben mijn levenskwaliteit heel sterk verbeterd, echte aanraders zijn het !!!

Jean Roger Meert

Sinds veertig jaar moest ik elke morgen een soort allergie verwant aan hooikoorts trotseren met veelvuldig niezen, tranende ogen, overvloedig snuiten. Allopathie bood geen soelaas alleen slaperig gevoel tot ik Caere leerde kennen, een openbaring van eindeloos welbehagen : tot op heden is alles verdwenen ... inname 20 druppels groene propolis samen met 20 druppels granaatappel samen met citroensap bij ontbijt Ook verkoudheden horen tot het verleden, bij de minste opstoot wat extra propolis 3 x 20 druppels eerste dag, weg die verkoudheid. Ook bij kleine blessures doet groene propolis extract 70 % alcohol vrij, wonderen, echte aanrader voor iedereen Dank je Caere voor deze natuurlijk probioticum ... antiviraal ... antibacterieel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *