Geplaatst op Geef een reactie

Charlotte V. in Pittem wint naturatheek via lezerswedstrijd van Met de Vrienden

naturatheek van caere natura

Via een lezerswedstrijd die we samen met de website Met de Vrienden organiseerden, heeft Charlotte V. uit Pittem een naturatheek gewonnen. Daarin zitten 7 producten van Caere Natura op basis van groene propolis, granaatappel, zoethout of waterkers.

De natuurproducten van Caere Natura: onbekend, maar nu al bemind

Charlotte V. kreeg de naturatheek onlangs toegestuurd, compleet met een infoboekje met uitleg over onze producten. Iets waarin ze zich meteen verdiepte: ‘Ik heb echt wel interesse in de heilzame werking van natuurproducten, maar kende Caere Natura eigenlijk nog niet. Uiteraard had ik al eens op de website gepiept, maar nu de producten zijn aangekomen samen met een echt rijkelijk gestoffeerd infoboekje ben ik nog benieuwder geworden. Het lijkt me echt een natuurlijke apotheek voor het hele gezin te zijn, en ik denk het ook zo te gaan gebruiken. Hopelijk kunnen we zo de snotneuzen en daarmee gepaarde zakdoekenwas een beetje inperken. Met twee jonge kinderen in huis zou dat welkom zijn. Ik ga echt proberen product per product op zijn waarde in te schatten.’

We hebben er alle vertrouwen in, Charlotte. Geniet van je naturatheek en van een goede gezondheid.


Wil je zelf een naturatheek aanschaffen voor het hele gezin? Of als cadeau schenken? Wat is er mooier dan een goede gezondheid te schenken?
°°° Koop hier de versie met 4 producten
°°° Koop hier de versie met 7 producten


Geef een antwoord