Geplaatst op Geef een reactie

Groene propolis verlicht cvs-gerelateerde aandoeningen zoals koortsblaasjes

propolis tegen koortsblaasjes

Véronique D. Gent: ‘Dankzij Lieve leerde ik jaren geleden groene propolis kennen. Ik had toen zware gezondheidsproblemen en leed aan het chronisch vermoeidheidssyndroom (cvs). Sindsdien zijn de producten van Caere mijn enige medicijn.

Enkele druppels propolis in een fles water

De geconcentreerde groene propolis 70 % raadde ik mijn partner aan bij het opkomen van koortsblaasjes. Even aanstippen en ze krijgen de kans niet om te groeien. Zelf gebruik ik het ook bij aften en lichte ontstekingen van het tandvlees. Bij griep, blaasontsteking en vermoeidheid giet ik enkele druppels in een fles water van 1,5 liter en drink het de hele dag door.

Ik neem propolis altijd mee op reis en raad het iedereen in mijn omgeving aan.’


Overtuigd door het verhaal van Véronique? Probeer dan zelf propolis en ontdek de heilzame werking bij allerhande ontstekingen. Daarvoor gebruik je het best het extract van 70 %.
°°° Meer informatie en overzicht van alle natuurproducten van Caere


Geef een antwoord