Geplaatst op Geef een reactie

Wat vinden onze klanten over ons extract van groene propolis?

In een vorige blog kon je al lezen dat we in het voorjaar een korte bevraging bij onze klanten organiseerden over hun ervaringen met onze producten. Een aantal van die klanten stipten aan dat we hun bevindingen mochten delen. Welaan dan: hier zijn hun reacties over onze groene propolis. In een volgende blog geven ze hun kijk op onze waterkers, zoethout en granaatappel.

Voornaamste doelstelling: immuniteit en weerstand verhogen

Zowel uit de anonieme als onderstaande reacties is het duidelijk: klanten komen vooral op groene propolis uit in hun zoektocht naar een middel dat hun immuniteit en weerstand verhoogt. Veelal dan ook om kwalen aan te pakken die tekenend zijn voor een verminderde immuniteit, zoals bijvoorbeeld zona, koortsblaasjes, keelpîjn of opkomende verkoudheden. ‘Groene propolis is dé remedie om onze immuniteit te verhogen’, geeft Chris S. uit Tielt kenschetsend mee.

Sofie D. uit Wevelgem brengt ons een vrij gedetailleerd relaas over haar strijd voor een betere immuniteit: ‘Enkele jaren geleden had ik een aanval van zona. Dankzij groene propolis 30 % kon ik mijn weerstand opkrikken en was ik er vlug vanaf. Mijn man, die normaal altijd worstelt met hooikoorts, is begonnen met drie keer per dag groenepropolistabletten te nemen en heeft dit jaar geen last gehad. Koortsblaasjes? Aanstippen, weg. Rauwe keel? Innemen, weg. Een echt superproduct!’

Liever een natuurproduct dan antibiotica

Wat uit vroegere testimonials ook al bleek: veel mensen lopen niet hoog op met antibiotica en zoeken naar een natuurlijk product, zoals ook Marijke P. uit Dormaal getuigt: ‘Na een antibioticakuur lag mijn weerstand helemaal in de lappenmand. Dankzij groene propolis voel ik me helemaal weer in orde.’

Ook Sonja V. uit Lichtervelde is blij dat ze haar toevlucht niet meer hoeft te zoeken tot antibiotica: ‘Ik gebruik al jaren groenepropolisextract 30 %. Ik voel me daar heel goed bij, want zo heb ik quasi nooit nog antibiotica nodig. Ik gebruik het vooral in het najaar en in de winter, of zodra ik voel dat er een verkoudheid of vlaag van allergie zou kunnen opkomen.’

Groene propolis als natuurlijk wapen tegen verkoudheid

De klassieke vijand van onze immuniteit is de verkoudheid. Heel wat klanten blijken preventief een schild van groene propolis op te trekken tegen die vervelende ziekte en zijn daar heel gedisciplineerd in, zoals je al eerder op onze blog kon lezen. Als ze toch de eerste symptomen voelen, drijven ze de dosering gewoon op. Zo doet Pieter M. uit Nazareth het toch: ‘Het effect van de groene propolis van Caere op mijn weerstand is overweldigend. Terwijl ik vroeger zeer teer en vatbaar was aan mijn luchtwegen ben ik nu quasi nooit meer ziek. Ik gebruik dagelijks een onderhoudsdosis, en als ik toch neiging heb tot een verkoudheid verhoog ik dat tot drie keer daags, zodat de ziekte er uiteindelijk nooit doorkomt. Voor mij is het een blijver.’

Julie P. uit Destelbergen was zelfs zeer gevoelig aan verkoudheden maar is daar nu vanaf: ‘Ik heb rap te kampen met een verminderde weerstand en was dikwijls verkouden. Ik neem nu de vloeibare groene propolis en de tabletten en alles is nu veel beter. Super tevreden!’ Ook bij Ludwig V. uit Izegem vallen alleen maar positieve noten te horen: ‘Ik heb een heel positieve ervaring met groene propolis bij de behandeling van een beginnende longontsteking en luchtwegproblemen.’ 

Dagelijks gebruik van groene propolis leeft bij onze klanten

Hadden we daarnet niet aangestipt dat onze klanten trouw en gedisciplineerd omgaan met hun gebruik van groene propolis? Getuige daarvan is Wouter L. uit Vlamertinge: ‘De groene propolis 30 % is hier een dagelijkse gewoonte voor het hele gezin en we gebruiken ook weleens de 70 %.’ Maar hij is niet alleen, want ook voor Tom C. uit Heestert gaat er geen dag voorbij zonder groene propolis: ‘Groene propolis is een zeer degelijk en betrouwbaar product dat we hier dagelijks innemen.’ We kunnen dat alleen maar toejuichen, want daar dient groene propolis ook voor: door trouw je dagelijkse dosis in te nemen, bouw je aan je immuniteit, zodat je beter bestand bent tegen allerlei kwalijke invloeden van buitenaf. Niet dat groene propolis niet kan helpen bij acute aandoeningen, zoals bijvoorbeeld schimmel. Daarvoor trekken we naar een klant uit Tielt. 

Acuut gebruik van groene propolis

Schimmel is een acute aandoening die je kan overvallen. In onze blog posten we al geregeld artikelen over de werking van groene propolis tegen schimmel. Flora S. uit Tielt: ‘Onlangs had ik mijn nagel eens te kort geknipt met een wondje en schimmelvorming als gevolg. Dat kan behoorlijk hardnekkig zijn. Op aanraden van mijn zoon ben ik de nagel beginnen te verzorgen met groene propolis en zo heb ik het euvel toch kunnen verhelpen.’

Omdat Caroline D. uit Geluwe sterk wilde staan voor een nakende operatie, koos ze ervoor om in de aanloop ernaartoe groene propolis in te nemen. ‘Daarna bleef ik het verder nemen om een spoedig herstel na de operatie te bestendigen.’ Nog een voorbeeld van een relevante situatie om groene propolis als sterkhouder te gebruiken.

Omdat Caroline D. uit Geluwe sterk wilde staan voor een nakende operatie, koos ze ervoor om in de aanloop ernaartoe groene propolis in te nemen. ‘Daarna bleef ik het verder nemen om een spoedig herstel na de operatie te bestendigen.’ Nog een voorbeeld van een relevante situatie om groene propolis als sterkhouder te gebruiken. 

Over smaak valt wel of niet te twisten?

Als we alle reacties in beschouwing nemen, hebben we alleen tevreden klanten, met slechts enkelingen die een neutrale ervaring hebben. Alleen Rosalie S. uit Aalst stipte een minpuntje aan dat wel vaker aangehaald wordt: de smaak van groene propolis is inderdaad niet alledaags. ‘We gebruiken hier zowel propolis in vloeibare vorm als de tabletten. Met een lichte voorkeur voor de tabletten, want de smaak van de vloeibare druppels moet je toch wel gewoon worden’, vertelt ze. Als de smaak voor jou een obstakel vormt, neem groene propolis in met een glas vruchtensap. Of kies voor de tabletten of capsules

Conclusie: groene propolis is super

Als afsluiter laten we Linde M., osteopate uit Nieuwpoort, aan het woord: ‘Groene propolis is echt een superpreparaat. Ik werk er graag mee voor mezelf en mijn kinderen en raad het mijn patiënten ook aan.’

We geven nog drie citaten van tevreden klanten mee:

‘Een echt superproduct’

Eddy M., Oostende

‘Super’

Annick V., Roeselare

‘Groene propolis is zeer actief en efficiënt.’

Nathalie P., Lauwe


Interesse in groene propolis?


Je kunt groene propolis bestellen:

°°° via onze webshop
°°° in een van onze verdeelpunten

Op onze blog vind je nog meer testimonials van tevreden klanten.


Geef een antwoord