Geplaatst op Geef een reactie

‘Na 40 jaar snotteren, snuiten en niezen eindelijk een oplossing gevonden: extract van groene propolis en granaatappel.’

Propolis helpt je af te geraken van allergische reacties zoals hoesten, niezen en snuiven.

Jean Roger M., Kortrijk: ‘Al meer dan veertig jaar moest ik elke morgen  veelvuldig niezen, overvloedig snuiten en had ik last van tranende ogen. Vervelende symptomen te wijten aan een soort allergie verwant aan hooikoorts. Allopathie (de conventionele vorm van geneeskunde, nvdr) bood geen soelaas. Integendeel, ik hield er alleen maar een slaperig gevoel aan over. Mijn wereld veranderde in een klap toen ik Caere leerde kennen. Het was werkelijk een openbaring van eindeloos welbehagen: tot op heden heb nergens meer last van. Alle nare allergische uitingen zijn verdwenen. Dus blijf ik elke dag trouw mijn 20 druppels groene propolis innemen, samen met 20 druppels granaatappelextract, die ik oplos in een glaasje citroensap bij het ontbijt.’

Verkoudheden en wondjes: weg ermee

‘Ook verkoudheden behoren tot het verleden. Bij de minste opstoot neem ik wat extra propolis en ga ik tot 3 keer 20 druppels zodra ik iets voel. Na een dag is het opkomende verkoudheidsgevoel al weg’,  vertelt Jean Roger verder enthousiast. Hij stipt nog een andere toepassing aan: ‘Ook bij kleine blessures doet het groenepropolisextract 70 % wonderen.’

Jean Roger raadt iedereen groene propolis aan

‘Groene propolis in al zijn toepassingsvormen is een echte aanrader voor iedereen’, vindt Jean Roger. ‘Op mijn leeftijd kun je haast niet ontsnappen aan prostaatkanker. Toen ik daar onlangs door getroffen werd, ben ik mijn gebruik van groene propolis gaan intensiveren en combineer ik het nu ook met het sterk ontgiftende waterkersextract, met een spectaculaire daling van mijn psa-waarden (prostaatspecifiek antigeen, specifieke marker voor de prostaat, nvdr) als resultaat. Kortom: dankjewel Caere voor dit natuurlijke antibioticum met zijn sterke antivirale, antibacteriële en anticarcinogene werking.’


Zelf ook propolis proberen?

Ervaar de heilzame werking van groene propolis. Te koop in de webshop van Caere in tinctuur van 30 %tinctuur van 70 %alcoholvrije tinctuursiroopcapsules en tabletten.
°°° meer informatie en overzicht van alle propolisproducten


Geef een antwoord