Geplaatst op 1 Reactie

Pacha Mama Tielt: tonnen ervaring in natuurlijke bescherming

groene propolis kopen in Tielt

Al bijna vijftien jaar is Griet De Marez het gezicht van natuurwinkel Pacha Mama in Tielt. ‘Pachamama’ betekent ‘Moeder Aarde’ in het Quechua en is voor een groot deel van de Andes synoniem met bescherming en vruchtbaarheid. De speciaalzaak met dezelfde naam geniet in de ruime omgeving van Tielt respect en belangstelling. Vanaf de eerste stap over de drempel wordt duidelijk waarom: een zeer breed aanbod, van verse biovoeding tot natuurlijke cosmetica en alles daartussenin, in een grote, overzichtelijke winkel.

Vakkundig advies als troef

Ook natuurhuizen hebben het anno 2021 druk met bestellingen klaarmaken en pakjes versturen, dus rent Griet een beetje van hot naar her terwijl ze de Caere-producten aanprijst en tekst en uitleg geeft. Die uitleg is samen met het vakkundige advies en de jarenlange ervaring een van de voornaamste troeven van Pacha Mama.

Griet: ‘De winkel werd opgericht door mijn moeder, vooral vanuit een groeiende interesse in alles wat alternatieve voeding, gezondheid en spiritualiteit aanging. Pas toen ik al een diploma verpleegkunde en een aantal jaren professionele bagage had, keerde ik naar Tielt terug om de winkel verder te zetten. Sinds 2007 doe ik dat fulltime en ik geniet nog altijd even intens van de interactie met klanten als toen.

De klanten op weg helpen en een babbeltje slaan over de gedeelde interesses die er vaak zijn: daarvoor doe je het natuurlijk in de eerste plaats.

Interesse voor gezonde producten

‘Dat de interesse in alles wat gezonde voeding en natuur betreft recent toeneemt, is enkel positief te noemen’, zeggen verkoopsters Melissa en Griet in koor. ‘Gezondheid, natuur, alternatieven voor de evidentieconsumptie … het wint inderdaad aan belang en de actualiteit versterkt dat wellicht nog. We hebben enerzijds klanten die uit noodzaak naar hier komen, op zoek naar gezondere, glutenvrije of suikerarme voeding, maar anderzijds is de jongere generatie bewuster bezig met alles wat we hier aanbieden.’

Caere: kwaliteitsvol en waardevol

‘In dat aanbod past producent Caere perfect: ze bieden een klein maar heel kwaliteitsvol, alomvattend gamma aan, waarmee je het jaar door je totale gezondheid preventief op niveau houdt en je weerstand versterkt. Met waardevolle grondstoffen zoals groene propolis als onderscheidende factor kun je er eventueel symptomen zoals koorts mee bestrijden. Dat zijn dus heel wat mogelijkheden ineens. Die visie kun je op veel zaken hier toepassen.’

De laatste woorden zweven nog door de winkelruimte als Griet zich opnieuw aan de bestellingen wijdt en een nieuwe klant de parkeerruimte opdraait.


Groene propolis of de andere producten van Caere Natura kopen in regio Tielt?

°°° Natuurhuis Pacha Mama, Ruiseleedsesteenweg 55, 8700 Tielt, 051 40 96 63, info@natuurhuispachamama.be
°°° Volg de Facebookpagina van natuurhuis Pacha Mama.
°°° Voor een lijst van onze andere verdeelpunten, klik hier.


1 gedachte over “Pacha Mama Tielt: tonnen ervaring in natuurlijke bescherming

 1. Al jaren hou ik mij met gezonde voeding bezig.
  Ik ben beoefenaar van krijgskunsten en vanuit dit standpunt ben ik mij meer beginnen te verdiepen in gezonde voeding.
  In mijn ogen wordt er in de krijgskunsten en de sport in het algemeen te weinig aandacht aan gezonde voeding besteed.
  Ook in deze corona crisis wordt er niet zoveel aandacht vanwege de overheid aan gegeven.
  Veel aandacht wordt er gegeven aan vaccineren.
  Ik heb niets tegen vaccins en dergelijke maar het echte vaccin is in mijn ogen meer op langere termijn werken aan een gezonde omgeving en leven.

Geef een antwoord