Geplaatst op Geef een reactie

‘In een dag komaf gemaakt met het oogprobleem virale conjunctivitis’

De pandemie was er nu eenmaal, dus hebben we heel wat bericht over de werking van groene propolis in de strijd tegen het coronavirus. Zowel wetenschappelijke studies als getuigenissen van onze klanten staafden nog maar eens de effectiviteit van groene propolis in de strijd tegen virussen. Voor alle duidelijkheid: niet alleen tegen COVID-19, maar evengoed tegen pakweg virale conjunctivitis, zoals blijkt uit het relaas van onze klant Ludo V. uit Merelbeke. 

Ontsteking van het oogbindvlies met virale oorsprong

Voor we hem aan het woord laten: conjunctivitis is een ontsteking van het oogbindvlies, het slijmvlies dat het oogwit en de binnenkant van de oogleden bekleedt. Dat slijmvlies bevat kleine, dunne bloedvaatjes. Bij irritatie zwellen die op, waardoor het oog rood wordt.

Adviesboekje dosering en gebruik van Caere Natura brengt raad

‘Ik kon niet meer naar mijn computerscherm kijken en hield het gewoon niet meer vol’, vertelt hij. ‘Op naar de huisarts dus, die het probleem meteen als virale conjunctivitis benoemde. ‘Je kunt er niets aan doen, het valt niet te behandelen en het zal vanzelf weggaan na twee à drie dagen’, luidde het verdict. Vervelend voor een zelfstandige die gewoon zijn uurtjes verder wil kloppen, dacht Ludo. ‘Omdat het iets viraals was, dacht ik meteen aan een eventuele behandeling met groene propolis. Ik ben namelijk een trouwe gebruiker en ik weet dat je bij acute problemen heel vlug vooruitgang kunt boeken door even de dosis op te drijven’, vertelt Ludo.

‘Ik nam er dus het boekje dosering en gebruik van Caere Natura bij – dat je overigens kunt aanvragen in onze minibibliotheek, nvdr – en warempel, ik vond bij de c van conjunctivitis een advies voor behandeling met groene propolis. Meteen opgevolgd, en, niet te geloven, de ochtend erna opgestaan zonder problemen’, blikt Ludo tevreden terug. 

Een uitstekend immuunsysteem dankzij groene propolis

Fijne anekdote: ‘Een week later moest ik met mijn zoontje opnieuw naar de huisarts en sprak ik de dokter aan over de wonderbaarlijke genezing in één dag’. Zijn reactie: ‘Dan heb je een uitstekend immuunsysteem. Want dat is wat het lichaam doet bij virale conjunctivitis: het probleem zelf oplossen. Dat het zo vlug gegaan is, betekent dat je soldaten goed getraind zijn.’

Zo zie je maar: immuniteit is iets wat je het hele jaar door onderhoudt en aansterkt, zoals Ludo doet. Als het dan echt eens nodig is dat je lichaam zich moet verdedigen, pluk je daar de vruchten van. Soms zelfs zonder dat je het weet, omdat je lichaam de klus al geklaard heeft. Gesterkt door groene propolis!


Interesse in onze propolisproducten?

Bestel hier groene propolis (extract 30 %).
Of vraag ernaar bij een van onze verdeelpunten.

Boekje ‘Dosering en Gebruik’ aanvragen
Vraag je gratis exemplaar via onze minibibliotheek.
Geef een antwoord