Geplaatst op 1 Reactie

‘Groene propolis hielp me van jarenlange chronische kwalen af’

middel tegen maagkrampen

Elisabeth VdW, Tielt: ‘Al sinds mijn 13 jaar (ik ben er nu 37) had ik last van een spastische darm, een opgeblazen gevoel en spierverkrampingen. De afgelopen 14 jaar waren de problemen hevig chronisch geworden, waardoor ik de laatste 6 jaar zelfs niet meer kon gaan werken vanwege de pijn en uitputting.

Vorig jaar leerde ik Lieve kennen en liet ik me door haar behandelen met acupunctuur. Ze raadde me aan om groene propolis te gebruiken. Een jaar later voel ik me bijna helemaal genezen. Het voelt aan als een mirakel, ik kreeg als het ware een nieuw lichaam en een nieuw leven.

Dagelijkse dorstlesser voor het hele gezin

Mijn hele gezin (ikzelf, mijn man en 2 kinderen) drinkt nu dagelijks groene propolis. Ik vul elke morgen een waterfles met propolis en die staat altijd op de tafel. We drinken het bij ons eten of tussendoor. Daardoor voelen we ons minder moe en hebben we meer energie en levenslust. We zijn minder vaak ziek en als we eens een verkoudheid hebben, herstellen we vlugger.’


Zelf ook propolis proberen?
Overtuigd door het verhaal van Elisabeth? Probeer dan zelf propolis en ontdek de heilzame werking. Voor voetverzorging gebruik je het best het extract van 70 %. Voor uitwendig gebruik dus (ook wondjes en dergelijke).
°°° Meer informatie en overzicht van alle natuurproducten van Caere


1 gedachte over “‘Groene propolis hielp me van jarenlange chronische kwalen af’

  1. Sinds veertig jaar moest ik elke morgen een soort allergie verwant aan hooikoorts trotseren met veelvuldig niezen, tranende ogen, overvloedig snuiten.
    Allopathie bood geen soelaas alleen slaperig gevoel tot ik Caere leerde kennen, een openbaring van eindeloos welbehagen: tot op heden is alles verdwenen … inname 20 druppels groene propolis samen met 20 druppels granaatappel samen met citroensap bij ontbijt.
    Ook verkoudheden horen tot het verleden, bij de minste opstoot wat extra propolis 3 x 20 druppels eerste dag, weg die verkoudheid.
    Ook bij kleine blessures doet groenepropolisextract 70 % alcoholvrij wonderen, echte aanrader voor iedereen.
    Dank je Caere voor dit natuurlijk antibioticum … antiviraal … antibacterieel.

Geef een antwoord