Geplaatst op Geef een reactie

Groene propolis is hier een succes sinds dag één

groene propolis kopen Knokke

Bijna 15 jaar geleden is het al dat Kathleen Matthys een bestaande winkel in natuurproducten overnam in de Lippenslaan in Knokke en er haar eigen stempel op drukte onder de naam Bio-Quattro. ‘Ik ben van thuis uit opgegroeid met een sterk besef van de heilzame krachten die de natuur ons te bieden heeft in al zijn diversiteit aan planten. Het was voor mij dan ook een logische stap om er ooit zelf een winkel in te runnen’, vertelt Kathleen. 

Groene propolis is de succesvolste variant

In 2015, helemaal in de begindagen van Caere Natura, stelden Lieve en Michael van Caere Natura haar voor om groene propolis in het aanbod op te nemen. Hoewel Kathleen wel behoorlijk thuis was in de wondere wereld van de natuurproducten, kende ze toen alleen de gele propolis. ‘Ik had echter wel oren naar hun verhaal en kwam toen ook te weten dat de groene propolis de allerbeste variant is (lees ook onze blog hierover). Meteen vertelde ik onze klanten over dit natuurlijke antibioticum, dat direct werkt en een sterke desinfecterende werking heeft. De klanten hapten toe en haakten sindsdien nooit af. Dus blijft groene propolis tot op vandaag een succesnummer in onze afdeling producten om de winter mee door te komen. De gele propolis verkoop ik nog altijd, maar die moet het toch afleggen tegen de groene variant.’

Groene propolis sloeg meteen aan in onze winkel en is tot op vandaag een succesnummer in onze afdeling producten om de winter mee door te komen.

Kathleen Matthys, natuurwinkel Bio-Quattro, Knokke

Met groene propolis kom je gezond de winter door

‘We verkopen de groene propolis in alle beschikbare vormen. Zowel de tincturen van 30 en 70 % dus, alsook de tabletten en zachte capsules. De ene klant kiest voor de tabletten voor de smaak, de andere heeft liever de capsules voor op reis, of een klant wil het wat straffer of lichter. Maar van groene propolis zijn ze allemaal fan’, besluit Kathleen.

Kathleen zelf trouwens ook: ze gebruikt de groene propolis inmiddels ook om zonder al te veel kwalen te overwinteren. Dus zijn wij op onze beurt ook fan van Kathleen en haar knappe winkel in Knokke! Jij binnenkort ook?


Interesse in groene propolis?
Benieuwd naar de kracht van groene propolis en kom je weleens in regio Knokke? Loop dan zeker langs bij Kathleen Matthys in Bio-Quattro, op de Lippenslaan 39. Ze geeft je graag het nodige advies om sterker dan ooit de winters door te komen. Je kunt ook al eens rondneuzen op haar Facebookpagina.


Geef een antwoord