X

Menu

‘Zoethout verzacht de maagpijn, propolis verhoogt mijn weerstand in de winter’

zoethout

Martine V., Torhout: ‘Al jarenlang probeerde ik mijn artrosepijnen te onderdrukken met de ontstekingsremmer Mobic. Daardoor kreeg ik echter te kampen met ernstige maagklachten. Ik was ten einde raad: ik had een ontstekingsremmer nodig, maar mijn maag kon het middel dat ik nam echt niet meer aan.

Enkele druppels zoethout en de maagpijn is voorbij

Na een accupunctuurbehandeling bij Lieve van Caere Natura – die ik overigens iedereen kan aanraden – kaartte ik dit probleem bij haar aan. Ze wist meteen raad en tipte het gebruik van zoethout: ik neem nu ’s morgens en in de avond enkele druppels zoethout in een glas water en de maagpijn is voorbij. Ik kan mijn geluk niet op.

Het zoethout van Caere Natura houdt mij nu echt fit. Daarnaast gebruik ik inmiddels ook de groene propolis van Caere Natura. Die verhoogt mijn weerstand in de winter. Ik ben superblij met alle tips die ik gekregen heb. Deze producten hebben mijn levenskwaliteit heel sterk verbeterd. Het zijn echte aanraders!’


De verzachtende kracht van zoethout ontdekken?
Zoethoutextract is bij Caere Natura verkrijgbaar een flesje van 60 ml.
°°° Meer informatie en bestellen in de webshop.
Alle reacties

Martine Vandoolaeghe

Door jarenlang gebruik van Mobic om mijn atrosepijnen te onderdrukken kreeg ik te kampen met ernstige maagklachten, ik wist mij echt geen raad, ik kon niet zonder onstekingsremmer en mijn maag kon dit niet meer aan, wat nu gedaan ? Na een accupunctuurbehandeling (die ik iedereen kan aanraden ) kaartte ik dit probleem aan bij Lieve en die wist meteen raad, ik neem nu een enkele weken in de morgen en in de avond enkele druppels zoethout van Caere in een glas water en de maagpijn is voorbij, gelukkig voor mij! De groene Propolis van Caere verhoogt mijn weerstand in de winter en het zoethout van Caere houdt mij fit, ik ben er super blij mee, deze producten hebben mijn levenskwaliteit heel sterk verbeterd, echte aanraders zijn het !!!

Jean Roger Meert

Sinds veertig jaar moest ik elke morgen een soort allergie verwant aan hooikoorts trotseren met veelvuldig niezen, tranende ogen, overvloedig snuiten. Allopathie bood geen soelaas alleen slaperig gevoel tot ik Caere leerde kennen, een openbaring van eindeloos welbehagen : tot op heden is alles verdwenen ... inname 20 druppels groene propolis samen met 20 druppels granaatappel samen met citroensap bij ontbijt Ook verkoudheden horen tot het verleden, bij de minste opstoot wat extra propolis 3 x 20 druppels eerste dag, weg die verkoudheid. Ook bij kleine blessures doet groene propolis extract 70 % alcohol vrij, wonderen, echte aanrader voor iedereen Dank je Caere voor deze natuurlijk probioticum ... antiviraal ... antibacterieel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *