Geplaatst op 2 Reacties

Groene propolis tegen keelontsteking, huidproblemen enz.

propolis tegen huidproblemen

Evelien V., Aalst: ‘Sinds ik de natuurproducten van Caere gebruik, heb ik de rest van mijn huisapotheek niet meer nodig. De vier producten van Caere blijken voldoende om de dagelijkse gezondheid te vrijwaren en allerlei kwalen te verhelpen.’

Gewone propolisgebruiker ontdekt groene propolis

Ik gebruikte al jaren de ‘gewone’ propolis als preventief middel en was heel tevreden over de werking. Toen ik groene propolis begon te gebruiken, was ik verbluft welke resultaten ermee behaald worden. Vroeger had ik bijvoorbeeld regelmatig terugkerende keelontstekingen. Sinds ik ze behandel met groene propolis genezen ze niet alleen vlugger, ze blijven ook langer uit.

Oplossing voor gevoelige huid

Ik heb een zeer gevoelige huid, waardoor veel dagcrèmes, zalfjes en poedertjes mijn huid vlug irriteren. Ik had vaak rode uitslag en droge huid in mijn gezicht. Door groene propolis te mengen met een neutrale crème is dat kwaaltje van de baan. Het mengsel verzorgt mijn huid zonder bijwerkingen of irritaties. Ook om kleine wondjes of blaren te verzorgen, gebruik ik groene propolis met uitstekend resultaat.

Familie en vrienden laten zich overtuigen

Ik vertelde mijn familie, buren en collega’s over groene propolis en sommigen wilden de producten ook testen, met heel mooie resultaten:

°°° Collega Bernard raakte van zijn hooikoorts af dankzij intensief gebruik van groene propolis. Na twee weken kon hij hij voor het eerst een wandeling maken en het gras maaien zonder te niezen. Ondertussen gebruikt Bernard groene propolis, waterkers en zoethout en is hij blij om eindelijk huismiddelen te hebben die echt werken.

°°° Buurman Sam heeft vaak last van misselijkheid en maagklachten. Toen hij zich weer niet goed voelde, nam hij een dosis zoethout in en na een half uur verdween de misselijkheid. Sindsdien gebruikt Sam het zoethout steeds als hij maag- of darmklachten ondervindt.

°°° Mijn moeder Marie-Rose heeft maandelijks last van het premenstrueel syndroom. Ook zij neemt zoethout in en ervaart daardoor verlichting en een beter werkende darmtransit.


Net als Evelien de vier producten van Caere proberen?
Bestel ze hier in onze webshop, of koop ze gebundeld in onze Caere Naturatheek.

2 gedachten over “Groene propolis tegen keelontsteking, huidproblemen enz.

  1. Is groene propolis ook te gebruiken bij spierpijn na een auto-ongeval ik ga naar de chiropraktor smeer zalfden maar duurt enorm lang vooraleer ik zonder pijn ben dank u

    1. Beste Jannick,
      Voor spierpijn en een goede doorbloeding van de spieren neem je het best granaatappelextract. Bijvoorbeeld 4 x 20 druppels per dag in wat water of fruitsap. Groene propolis kun je erbij nemen om de celgroei te bevorderen, maar granaatappel is essentieel. Zie ook onze blog hierover: https://www.caere.be/blog/granaatappel-goed-voor-sporters/.
      Succes en hou je goed!

Geef een antwoord