Geplaatst op Geef een reactie

Groene propolis redt sporter met hooikoorts

Groene propolis tegen hooikoorts

Wesley C., Wingene: ‘Ik ben een fervente sporter en had al jaren last van hooikoorts. Daardoor was het moeilijk om in de zomer nog grote inspanningen te doen. De aandoening werd jaar na jaar erger. Ik heb tal van puffers en dergelijke geprobeerd, maar helaas werkten ze niet of weinig.’

Geen puffers meer nodig

‘Tot ik groene propolis van Caere begon te gebruiken. Sindsdien kan ik terug een heel jaar door buiten sporten zonder dat ik last ondervind van mijn hooikoorts, zonder dat ik nog een puffer nodig heb. Ik heb nooit meer last van kortademigheid of een lopende neus. Ik hoef zeker niet uit te leggen dat ik mij daardoor ook in het algemeen veel fitter voel?’


Net als Wesley je hooikoorts bestrijden met groene propolis?
Groene propolis is te koop in de webshop van Caere in extract van 30 %, extract van 70 %, alcoholvrij extract, siroop, capsules en tabletten.
°°° Meer informatie en overzicht van alle propolisproducten

Geef een antwoord