Geplaatst op 2 Reacties

Groene propolis houdt zowel de mama als de kindjes kerngezond

Groene propolis beschermt moeder en zoontjes

Tine V., Ooigem: ‘Als mama van twee zoontjes was ik op zoek naar de juiste remedie bij allerlei kwaaltjes. Bij de geboorte van mijn kindjes en tijdens mijn zwangerschap had ik geen zin om geneesmiddelen in te nemen, ik gaf de voorkeur aan homeopathie of kruiden.’

Verkouden tijdens de zwangerschap

‘Ik had een grote verkoudheid tijdens mijn zwangerschap en kon het met niets aanpakken. Toen Lieve me tijdens een acupunctuursessie voorstelde om groene propolis van Caere in te nemen, kwamen er allerlei vragen in mij op. Hoe smaakt het, waar komt het vandaan en vooral: kan het geen kwaad voor de baby? Geen probleem echter, het bleek zeer geneeskrachtig en de baby had er zelfs voordeel bij. Hij kreeg al een dosis voor hij de wijde wereld in kwam.’

Natuursiroop met groene propolis

‘Sindsdien bleef ik groene propolis gebruiken. Als de kleintjes zich verwonden, gebruik ik het in plaats van een klassiek ontsmettingsmiddel. Toen ik een opstoot van acne had, was groene propolis mijn redding. Als ik opgezwollen klieren, spuit ik propolis zuiver in de keel. Als mijn kapoenen verkouden zijn, geef ik hen natuursiroop met groene propolis in vermengd. Toen mijn jongste prematuur geboren was en de kinderarts mij vertelde dat hij gevoelige luchtwegen zou hebben, vroeg ik raad bij Caere: ook dan was groene propolis aan de orde. Hij heeft nooit echte problemen gehad, alleen beginnende verkoudheden.’


Net als Tine je gezin beschermen met groene propolis?
Groene propolis is te koop in de webshop van Caere in extract van 30 %, extract van 70 %, alcoholvrij extract, siroop, capsules en tabletten.
°°° Meer informatie en overzicht van alle propolisproducten


2 gedachten over “Groene propolis houdt zowel de mama als de kindjes kerngezond

 1. Mag ik de natuursiroop met groene propolis geven aan mijn zoontje van 4,5 maand oud?

  Groeten

  1. Beste An-Sofie,
   Dank voor je berichtje.
   De natuursiroop met groene propolis is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar.
   Vriendelijke groet.

Geef een antwoord