Geplaatst op Geef een reactie

Eindejaarsactie 2021: gratis kasjmiersjaal bij aankoop van 65 euro

win een kasjmiersjaal

Om het jaar 2021 in schoonheid te eindigen, schenken we de eerste 25 klanten die in de aanloop naar kerst en nieuwjaar voor minstens 65 euro bestellen, een gratis kasjmiersjaal (ook ter waarde van 65 euro). 

Natuurlijke warmte en natuurlijke bescherming

‘Zo bieden we onze klanten niet alleen natuurlijke bescherming met onze groene propolis en onze natuurextracten van granaatappel, waterkers en zoethout, ze krijgen er gratis natuurlijke warmte bij in de vorm van een kasjmiersjaal van 210 cm bij 70 cm, die puur uit natuurlijke stoffen bestaat, met name 80 % kasjmier en 20 % zijde. Van partner Bestintheworld, de verdeler van de sjaals, weten we dat hun klanten specifiek om sjaals vragen zonder synthetische stoffen, zodat ze geen irritatie ondervinden en het comfortabel warm hebben. De parallel met onze producten kan niet treffender zijn’, verduidelijkt zaakvoerster Lieve Vercaemer de keuze. ‘En het is bovenal een mooi, elegant, stijlvol product.’

Hoe maak je kans op je kasjmiersjaal?

  • Bestel vanaf nu tot eindejaar voor minstens € 65 op www.caere.be
  • Vul in het veld ‘waardebon code’ de kleur van je voorkeur in: roze, groen of geel. 
    (We proberen dan rekening te houden met je voorkeurskleur.)
  • Je krijgt je sjaal meegestuurd met je bestelling. 

De actie is geldig tot 31 december 2021 of zolang de voorraad strekt. Zodra de 25 sjaals de deur uit zijn, melden we dat op onze Facebookpagina of op deze pagina. Zolang je dus geen tegenbericht ziet, heb je veel kans op een echte kasjmiersjaal bij je bestelling.

Tip: bekijk zeker onze nieuwe Mini-Caere, een compact doosje met twee natuurextracten erin: een gezond eindejaarsgeschenk voor je naasten (of jezelf). Combineer een Mini-Caere met eender welk ander product en je kunt meedingen naar de sjaal.

Geef een antwoord