Geplaatst op Geef een reactie

Sofie Deruytere, Manipura: ‘Waterkers om te ontgiften, groene propolis om de immuniteit te boosten’

Niet alleen is Sofie Deruytere halftijds schoonheidsspecialiste in een praktijk in Marke, ze runt ook haar eigen praktijk in voetreflexologie en klankschaalmassage in Wevelgem onder de naam Manipura. In al haar activiteiten komt ze klanten tegen die baat hebben bij de natuurproducten van Caere Natura. 

Problemen met lever of burn-outverschijnselen: waterkers

‘Het gaat daarbij vooral om de extracten van waterkers en groene propolis’, vertelt Sofie. ‘Vanuit de voetreflexologie ga ik op zoek naar blokkades en pijnpunten bij mijn patiënten’, gaat ze verder. ‘Ik detecteer die blokkades en ga er dan in een gesprek verder op in.

Patiënten die een probleem hebben met de lever of met een burn-out kampen, hebben nood aan een een algehele ontgifting. Dan weet ik dat ik hen kan helpen met het waterkersextract van Caere Natura’, licht ze een eerste groep patiënten toe.

Immuniteit aansterken: groene propolis

groene propolis extrac

‘Ik heb ook patiënten bij wie al gauw duidelijk is dat hun immuniteit een boost nodig heeft. Wie hier met koortsblaasjes of zona binnenkomt, raad ik meteen aan om extract van groene propolis mee te nemen in de behandeling’, stipt Sofie aan.

‘Ik ben al een tijd klant bij Caere Natura en ik kan steeds meer mensen verhelpen met hun producten. Zo bereid ik momenteel mijn aanwezigheid voor op het Massage Festival in Rekkem op 20 en 21 juli 2021, en ik merk dat ik bijna door mijn voorraad flesjes heen zit. Nog rap even bijtanken dus, want ik ben er zeker van dat ik op het festival mensen zal tegenkomen die gebaat zullen zijn met de producten van Caere Natura.’ 

Daar hebben we samen met jou alle vertrouwen in, Sofie. Veel succes op het massagefestival en in je praktijk. We Caere!


Interesse in de voetreflexologie en klankschaalmassage van Manipura in Wevelgem?
Neem contact op met: 

Sofie Deruytere
0494 197200
info@manipura-voetreflex.be
www.manipura-voetreflex.be


Geef een antwoord