Geplaatst op Geef een reactie

‘Groene propolis is doeltreffend in de voetverzorgingspraktijk’

voetverzorging met propolis

Veerle B., Antwerpen: ‘In mijn praktijk van voetverzorging gebruik ik groene propolis om schimmelnagels te behandelen. Of het probleem nu een gist of een schimmel is, groene propolis werkt altijd zonder dat je schade toebrengt. Bovendien doodt het ook bacteriën en virussen en zuivert het je bloed. Met de winter voor de deur verhoogt het je weerstand en verbetert het je immuniteit.’

Heilzame werking voor diabetici

‘Als voetverzorgster gebruik ik het product alleen om schimmelnagels te behandelen, maar ik vertel mijn klanten dat het ook voor andere klachten goed is. Een van mijn klanten is diabeet en gaat naar de nierdialyse. Sinds hij groene propolis gebruikt heeft hij geen inspuitingen meer nodig, tot verbazing van zijn dokter. Ikzelf gebruik het product om mijn maagbacteriën onder controle te houden. Om het maagzuur te verminderen neem ik zoethout in en ik neem verder geen medicatie meer.’

Ook geschikt voor huisdieren

‘Zelfs onze hond krijgt iedere dag een tabletje groene propolis om virussen en bacteriën preventief buiten te houden. Uitwendig gebruik ik groene propolis 70 % voor de huidirritatie van de hond. Ik hoef nu niet meer met hem naar de dermatoloog van de hondenkliniek. Een week smeren en het probleem is opgelost. Als hij het oplikt, is het niet erg en hij krabt minder doordat hij de tabletten inneemt.’


Zelf ook propolis proberen?

Overtuigd door het verhaal van Veerle? Probeer dan zelf propolis en ontdek de heilzame werking. Voor voetverzorging gebruik je het best de tinctuur van 70 %. Voor uitwendig gebruik dus (ook wondjes en dergelijke).
°°° Meer informatie en overzicht van alle natuurproducten van Caere


Geef een antwoord