Geplaatst op Geef een reactie

‘Groene propolis beschermt tegen virussen in de ouderenzorg’

Dorine T., Waregem: ‘Sinds jaren gebruik ik vanaf oktober groene propolis om mijn weerstand te verhogen. Op die manier ben ik gewapend om verkoudheden en griep te voorkomen. Griepvaccins en antibiotica zijn voor mij immers uit den boze.’

De wintermaanden door zonder infecties dankzij propolis

‘Ik werk in de zorgsector (ouderenzorg) en zal de komende maanden opnieuw met vele verkoudheden en griep in aanraking komen. Doordat ik groene propolis inneem, heeft mijn lichaam voldoende afweer en kom ik de wintermaanden zonder infecties door. Daardoor vermindert ook de kans dat ik zelf de senioren met een virus besmet, wat toch belangrijk is.’

Propolis is onmisbaar in de huisapotheek

‘Groene propolis is voor mij niet weg te denken en ik zou iedereen aanraden om het in zijn huisapotheek te hebben. Zowel de groene propolis 30 % en de propolis 70 % zijn superefficiënt en heb ik steeds binnen bereik. De milieuvriendelijke plantaardige samenstelling verricht wonderen.’


Zelf ook propolis proberen?

Overtuigd door de geschiedenis van propolis? Probeer dan zelf propolis en ontdek de heilzame werking. Te koop in de webshop van Caere in tinctuur van 30 %, tinctuur van 70 %, alcoholvrije tinctuur, siroop, capsules en tabletten.
°°° Meer informatie en overzicht van alle propolisproducten


Geef een antwoord