Geplaatst op Geef een reactie

Groene propolis kopen: voor welke vorm kies je het best?

In welke vorm groene propolis innemen?

In deze tijden van corona vinden steeds meer mensen de weg naar groene propolis als middel om hun immuniteit en weerstand een boost te geven. Uiteraard is groene propolis geen geneesmiddel, en al zeker geen vaccin, maar de wetenschappelijke bewijzen dat groene propolis een zegen is voor je immuniteit zwellen steeds aan. Een van de bestanddelen die groene propolis die bijzondere kracht geven, is artepilline-C, een van ’s werelds krachtigste probiotica.

Ook zijn er steeds meer tevreden klanten die vol overtuiging het heilzame effect van groene propolis bevestigen om hun kwalen te bestrijden. Die verhalen kun je overigens allemaal op onze blog lezen.

In de webshop van Caere Natura vind je groene propolis in zes verschillende vormen. Welke kies je nu het best? 

groene propolis extrac

Groene propolis (extract, 30 %)
Het meest verkochte product

Dit is ons meest verkochte product. Het is de krachtigste onder alle soorten propolis, met een uitzonderlijk hoge concentratie. Wil je voor de real deal gaan en heb je verder geen besognes rond smaak of de aanwezige alcohol, dan is die je keuze.

Groene propolis (extract, 30 %, alcoholvrij)
Ideaal voor kinderen

Deze versie heeft een zachtere smaak maar je kunt toch op een even krachtige werking rekenen. Omdat het flesje geen alcohol bevat, is dit extract ideaal om toe te dienen aan kinderen en tieners.

groene propolis extract 70%

Groene propolis (extract, 70 %)
Sterk middel tegen wondjes of schimmels

In dit kleine flesje zit groene propolis met een ongekend hoge concentratie. Innemen kan als je het goed aanlengt, maar eigenlijk is deze versie specifiek bedoeld voor uitwendige toepassingen, zoals verzorging van wonden of behandeling van schimmels.

natuursiroop met groene propolis

Natuursiroop met groene propolis
Ideaal voor kleine kinderen

Deze siroop combineert de krachtige werking van groene propolis met een aangename smaak, specifiek bedoeld om jonge kinderen toch propolis te kunnen geven zonder tegenspartelen. De siroop is overigens even werkzaam voor volwassenen.

groene propolis tabletten 700mg

Groene propolis (tabletten)
Gemakkelijk mee te nemen en te vermengen

Deze tabletten hebben een krachtige werking die vergelijkbaar is met het extract. Deze tabletten moet je ook wel samen met een vloeistof innemen, maar ze zijn handiger om mee te nemen dan een flesje. Je kunt de tabletten ook mengen in een papje of confituur.

groene propolis zachte capsules 375mg

Groene propolis (capsules)
Gemakkelijk mee te nemen, ook voor kinderen

Alle heilzame kenmerken van groene propolis gecomprimeerd in een vlot inslikbare, zachte capsule. Ideaal voor kleine kinderen of om mee te nemen naar school, of gewoon om op zak te hebben. Een flesje is niet altijd handig om bijvoorbeeld naar je werk mee te nemen.


Wil je persoonlijk advies over de keuze voor groene propolis?

°°° Je kunt groene propolis kopen via onze webshop of in een van onze verdeelpunten.


 

Geef een antwoord