Hoe Caere Natura zijn verdeelpunten ondersteunt

U runt een apotheek, bioshop of natuurwinkel of u bent gezondheidstherapeut? Dan is de gezondheid van uw klanten uw voornaamste bezorgdheid. Dat treft: dat is ook onze voornaamste bekommernis. Het is onze bestaansreden en zit zelfs in onze naam vervat: we Caere. 

Klanten die via onze webshop of via u – de verdeelpunten – kopen, ze zijn ons allemaal even genegen. Daarom ondersteunen we onze verdeelpunten het hele jaar door met deze acties:

Speciale aankoopprijs voor verdeelpunten

We hanteren een aanbevolen publieksprijs, de prijs die u aan uw klant kunt aanrekenen dus. De meeste verdeelpunten hanteren die prijs dan ook. Uw aankoopprijs ligt uiteraard een stuk lager.

Vraag de aankoopprijslijst voor verdeelpunten via info@caere.be.

Welkomstkorting voor nieuwe verdeelpunten

Elk nieuw verdeelpunt geniet de volgende welkomstkorting bij de eerste bestelling: bij aankoop van vier flesjes krijgt u er een gratis. Deze eenmalige welkomstkorting geldt bovenop de speciale aankoopprijs voor verdeelpunten zoals hierboven beschreven.

Interesse in de welkomstkorting voor nieuwe verdeelpunten? Vraag ernaar via info@caere.be.

Doorlopende volumekorting voor verdeelpunten

Elk verdeelpunt dat, eender wanneer in het jaar, een bestelling plaatst van 12 flesjes van hetzelfde product, krijgt 1 flesje gratis. Deze actie is cumuleerbaar met de speciale aankoopprijs voor verdeelpunten. Kortom: u hebt twee keer voordeel.

U bent al verdeelpunt? U kunt bestellen tegen de volumekorting via info@caere.be.

Tijdelijke kortingsacties

Doorheen het jaar organiseren we tijdelijke thema-acties. Een voorbeeld daarvan is onze jaarlijkse Summer Sale: de eindklant krijgt 20 % korting, u kunt aankopen tegen 10 % korting. We organiseren ook weleens paasacties of terug-naar-schoolacties. Het goede nieuws: onze tijdelijke acties gelden op de aankoopprijzen voor verdeelpunten en zijn cumuleerbaar met de doorlopende volumekorting voor verdeelpunten. Drie keer korting dus! We melden deze acties en u bent dan vrij om er al dan niet aan mee te doen.

Interesse in onze tijdelijke acties? Vraag ernaar via info@caere.be.

Bedrijfsportret op onze blog

Elke maand brengen we een portret van een van onze verdeelpunten op onze blog. Lees hier een aantal voorbeelden. Onze verdeelpunten zijn apotheken, natuurwinkels, biowinkels, podologen en therapeuten actief in verschillende domeinen.

Klant worden en ook een bedrijfsportret krijgen op onze blog?
Vraag ernaar via info@caere.be.

Een artikel voor uw website of blog

Caere Natura werkt samen met een professioneel content- en marketingbureau voor alle inhoud van zijn website en sociale media. Als u klant bent van Caere Natura, kunt u één keer per jaar een beroep doen op hun diensten om een artikel over de producten van Caere Natura te creëren voor uw website, blog of nieuwsbrief.

Interesse in een bijdrage over Caere Natura voor uw website of blog?
Vraag ernaar via info@caere.be.

Een educatieve presentatie voor uw werknemers

Caere Natura geeft geregeld presentaties en workshops voor het personeel van apotheken of verdeelpunten. Daarin geven we uitleg over de producten, het gebruik ervan en de doseringen, en geven we ook enkele facts and figures mee uit wetenschappelijke onderzoeken.

Interesse in een presentatie over Caere voor uw werknemers?
Vraag ernaar via info@caere.be.

Een educatieve presentatie voor uw klanten

Als u geregeld een klantendag of educatieve sessies voor uw klanten organiseert, kan Caere Natura daar een afgeleide versie van onze professionele presentatie geven. We richten ons dan iets meer op de eindklant en minder op de intermediaire adviserende rol, en stemmen de duur af op het ons toegewezen tijdsbestek.

Interesse in een presentatie over Caere voor uw klanten?
Vraag ernaar via info@caere.be.

Promotiemateriaal voor uw winkel en etalage

Naar aanleiding van onze thema-acties maken we affiches of staanders of pakken we uit met promotionele gadgets. Als u meedoet aan een bepaalde actie, schenken we u die ter ondersteuning. 

Pers- en media-aandacht

Caere Natura adverteert geregeld in gespecialiseerde tijdschriften of media of licht de pers in over nieuwigheden. Telkens als zo een bericht opgepikt wordt, genieten onze verdelers van Caere Natura mee van de aandacht. 

Kortom, Caere Natura doet er het hele jaar door alles aan om zijn verdeelpunten in de kijker te zetten en de verkoop in de winkels mee te stimuleren. Heeft u zelf nog ideeën of suggesties, dan kunt u die altijd mailen naar info@caere.be. We herevalueren geregeld onze inspanningen, en we weet pikken we u idee wel eens op.


Voor meer informatie over de producten van Caere, neem contact op met:

Caere Natura || Lieve Vercaemer | Michael Meert
057 36 77 25 | info@caere.be | www.caere.be