De minibibliotheek van Caere Natura: lees meer over onze natuurproducten

Informatie over onze producten vind je op de respectieve productpagina’s en op onze blog. Allemaal digitaal leesvoer, maar we hebben alles ook beknopt samengevat in vier minipublicaties, telkens vanuit een andere insteek. Als je liever bladert dan scrolt bij het lezen, vraag dan hier je gratis exemplaar aan van een of meerdere van onze informatieve boekjes.

Boekje ‘Propolis en extracten’

Maak in deze algemene introductie kennis met groene propolis – algemeen beschouwd als de beste propolis ter wereld – en ontdek behalve de oorsprong ook de positieve eigenschappen van dit unieke natuurproduct. Ook schenken we aandacht aan de natuurlijke krachten van granaatappelextract, waterkersextract en zoethoutextract. Dit boekje is een eerste, zeer aangename kennismaking met Caere Natura en onze vier essentiële natuurproducten, die de basis vormen voor een gezond leven.


Boekje ‘Producten’

Een overzicht van onze natuurlijke tincturen en extracten van groene propolis, granaatappel, waterkers en zoethout. Die vier essentiële natuurproducten zijn de basis voor een sterke gezondheid. De ingrediënten en de precieze gebruiksaanwijzing staan overzichtelijk in dit productboekje. We bieden groene propolis als extract (30 % – 70 % – 30 % alcoholvrij) aan, in natuursiroop, in tabletvorm of als zachte capsules. Het granaatappel-, waterkers- en zoethoutextract is per 60 ml verkrijgbaar.


Boekje ‘Extracten’

Anders dan in het boekje ‘Producten’ wordt hier dieper ingegaan op de extracten zelf en de gezondheidsvoordelen die onze natuurextracten en voedingssupplementen bieden. Ze worden al eeuwen gebruikt om evenwicht te creëren, tekorten aan te vullen of een broodnodige boost te geven. Groene propolis, granaatappel-, waterkers- en zoethoutextract kennen na het lezen van dit boekje geen geheimen meer.


Boekje ‘Dosering en gebruik’

In dit boekje leer je welk extract bij welke aandoening aangewezen is en in welke dosissen de beste resultaten geboekt worden. In alfabetische volgorde per aandoening ontdek je welke natuurextracten bij wondzorg aangewezen zijn, of hoe je met groene propolis en zoethoutextract prikkelbare darmen behandelt. Van allergie tot zweren, alles komt aan bod in een praktisch overzicht.


°°° Graag krijg ik – volledig gratis en vrijblijvend – deze publicaties toegestuurd °°°