Geplaatst op 1 Reactie

Het verhaal achter Caere en de vier natuurproducten

Verhaal Caere

Caere is ontstaan vanuit mijn persoonlijke praktijkervaring. Ik werk al 33 jaar fulltime als acupuncturist. Het is altijd mijn doel geweest om mensen met behulp van natuurlijke middelen zo vlug en efficiënt mogelijk te helpen om een gezonde fysieke en mentale toestand te bereiken. Met andere woorden, ik help het evenwicht in het lichaam te behouden of te herstellen. Daarom leg ik graag het accent op gezonde voeding, want het is een eerste en eenvoudige stap naar een algemeen gevoel van welzijn.

Natuurlijke extracten bieden vlug steun aan het organisme

Bij disbalans of schadelijke externe invloeden, die ziekteverwekkers met zich meebrengen, heeft het lichaam echter extra steun nodig. Behalve de vele traditionele behandelingstechnieken die ik aanwend, heb ik duidelijk kunnen vaststellen dat een aanvulling met natuurlijke extracten het organisme vlug steun biedt.

Caere voorziet in een perfecte natuurlijke huisapotheek

Voor Caere ben ik op zoek gegaan naar natuurlijke, zuivere extracten die elkaar ondersteunen en versterken en elk een brede waaier van mogelijkheden bieden bij de specifieke noden van het lichaam. Ik zie de vier Caere-producten samen als een perfecte natuurlijke huisapotheek voor het hele gezin. Ze vormen de basis van een gezond leven in zuivere eenvoud.

Liever Vercaemer
zaakvoerster

PS Mijn man Michael, die vormgeving heeft gestudeerd, heeft de look van de producten en de naam Caere bedacht, een samentrekking van het Engelse woord ‘care’, dat ‘zorg’ betekent, en ‘ae’, het hart van mijn familienaam. Caere wordt als het Engelse ‘care’ uitgesproken.


Interesse in de natuurproducten van Caere?
°°° Bezoek hier de webshop.


1 gedachte over “Het verhaal achter Caere en de vier natuurproducten

  1. Door jarenlang gebruik van Mobic om mijn atrosepijnen te onderdrukken kreeg ik te kampen met ernstige maagklachten, ik wist mij echt geen raad, ik kon niet zonder onstekingsremmer en mijn maag kon dit niet meer aan, wat nu gedaan?
    Na een acupunctuurbehandeling (die ik iedereen kan aanraden) kaartte ik dit probleem aan bij Lieve en die wist meteen raad. Ik neem nu in de morgen en in de avond enkele druppels zoethout van Caere in een glas water en de maagpijn is voorbij, gelukkig voor mij. De groene propolis van Caere verhoogt mijn weerstand in de winter en het zoethout van Caere houdt mij fit. Ik ben er superblij mee, deze producten hebben mijn levenskwaliteit heel sterk verbeterd, echte aanraders zijn het.

Geef een antwoord