Geplaatst op Geef een reactie

Apotheken Mahieu in Waregem en Kortemark zijn ambassadeurs van groene propolis

groene propolis waregem kortemark

Zowel in de Waregemse deelgemeente Sint-Eloois-Vijve als in de gemeente Kortemark vind je een apotheek Mahieu. Jawel, beide gerund door een en dezelfde apothekersfamilie, met Nancy Mahieu aan het roer. In beide apotheken prijken de natuurproducten van Caere Natura op het schap.

‘Ik kreeg vroeger weleens klanten over de vloer die naar de producten van Caere Natura vroegen, omdat ze daarmee ooit geholpen waren vanuit de praktijk van acupuncturiste Lieve Vercaemer, tevens de zaakvoerster van Caere Natura’, herinnert Nancy Mahieu zich de eerste kennismaking met het gamma van Caere Natura. 

Preventief en proactief aan de weerstand bouwen met groene propolis

‘Lieve was verhuisd van in de regio hier richting de Westhoek, en die mensen misten duidelijk hun vertrouwde product dat hen tegen zoveel kwalen behoedde. Zo ben ik de natuurlijke extracten van groene propolis, waterkers, zoethout en granaatappel hier ook beginnen aan te bieden. Ik heb me dan ook eens wat meer verdiept in de meerwaarde van groene propolis tegenover de gewone propolis, die ik wel al langer kende, en ben dan vol overtuiging die variant beginnen te adviseren bij klanten die daar baat bij zouden kunnen hebben: bij koortsblazen, aften, keelontstekingen of problemen met de luchtwegen. Maar evengoed preventief en proactief, om de immuniteit en weerstand te sterken. Zeker nu in tijden van COVID-19.’

Ik raad klanten proactief en preventief groene propolis aan om de immuniteit en weerstand te versterken.
– Nancy Mahieu, Apotheek Mahieu

Ondertussen hebben de apotheken van Mahieu een vast cliënteel voor de producten van Caere Natura. ‘En er komen er nog altijd bij, want ik merk dat mensen steeds meer vragen om een niet-klassieke oplossing. Dan gaat mijn advies vaak de richting van producten zoals die van Caere Natura uit, waarbij ik dan de groene propolis als een krachtig natuurlijk antibioticum naar voren schuif’, vertelt Nancy Mahieu. 

Een mooie toekomst voor natuurlijke producten

Overigens denkt Nancy Mahieu dat er nog een mooie toekomst in het verschiet ligt voor soortgelijke producten. ‘Ikzelf school me geregeld bij, bijvoorbeeld ook in de fytotherapie. Daarna moeten we die boodschap ook nog verkondigen aan onze klanten, omdat zij de weldaden van groene propolis of de andere tincturen als granaatappel, zoethout of waterkers niet meteen kennen. Buiten de klassieke farmacie ligt er nog een hele heilzame wereld open, waar wij de klanten even graag wegwijs in maken’, sluit Nancy Mahieu af.


Groene propolis of de andere producten van Caere Natura kopen in regio Waregem of Kortemark?
°°° Apotheek Mahieu, Roterijstraat 234, 8793 Sint-Eloois-Vijve, 056 607 366, waregem@mahieuapotheek.be
°°°  Apotheek Mahieu, Stationsplein 5, 8610 Kortemark, 051 721 800, kortemark@mahieuapotheek.be

Of surf naar: www.mahieuapotheek.be
Voor een lijst van onze andere verdeelpunten, klik hier.

Geef een antwoord