X

Menu

Groene propolis verlicht cvs-gerelateerde aandoeningen zoals koortsblaasjes

propolis tegen koortsblaasjes

Véronique D. Gent: ‘Dankzij Lieve leerde ik jaren geleden groene propolis kennen. Ik had toen zware gezondheidsproblemen en leed aan het chronisch vermoeidheidssyndroom (cvs). Sindsdien zijn de producten van Caere mijn enige medicijn.

Enkele druppels propolis in een fles water

De geconcentreerde groene propolis 70 % raadde ik mijn partner aan bij het opkomen van koortsblaasjes. Even aanstippen en ze krijgen de kans niet om te groeien. Zelf gebruik ik het ook bij aften en lichte ontstekingen van het tandvlees. Bij griep, blaasontsteking en vermoeidheid giet ik enkele druppels in een fles water van 1,5 liter en drink het de hele dag door.

Ik neem propolis altijd mee op reis en raad het iedereen in mijn omgeving aan.’


Overtuigd door het verhaal van Véronique? Probeer dan zelf propolis en ontdek de heilzame werking bij allerhande ontstekingen. Daarvoor gebruik je het best het extract van 70 %.
°°° Meer informatie en overzicht van alle natuurproducten van Caere
Alle reacties

Martine Vandoolaeghe

Door jarenlang gebruik van Mobic om mijn atrosepijnen te onderdrukken kreeg ik te kampen met ernstige maagklachten, ik wist mij echt geen raad, ik kon niet zonder onstekingsremmer en mijn maag kon dit niet meer aan, wat nu gedaan ? Na een accupunctuurbehandeling (die ik iedereen kan aanraden ) kaartte ik dit probleem aan bij Lieve en die wist meteen raad, ik neem nu een enkele weken in de morgen en in de avond enkele druppels zoethout van Caere in een glas water en de maagpijn is voorbij, gelukkig voor mij! De groene Propolis van Caere verhoogt mijn weerstand in de winter en het zoethout van Caere houdt mij fit, ik ben er super blij mee, deze producten hebben mijn levenskwaliteit heel sterk verbeterd, echte aanraders zijn het !!!

Jean Roger Meert

Sinds veertig jaar moest ik elke morgen een soort allergie verwant aan hooikoorts trotseren met veelvuldig niezen, tranende ogen, overvloedig snuiten. Allopathie bood geen soelaas alleen slaperig gevoel tot ik Caere leerde kennen, een openbaring van eindeloos welbehagen : tot op heden is alles verdwenen ... inname 20 druppels groene propolis samen met 20 druppels granaatappel samen met citroensap bij ontbijt Ook verkoudheden horen tot het verleden, bij de minste opstoot wat extra propolis 3 x 20 druppels eerste dag, weg die verkoudheid. Ook bij kleine blessures doet groene propolis extract 70 % alcohol vrij, wonderen, echte aanrader voor iedereen Dank je Caere voor deze natuurlijk probioticum ... antiviraal ... antibacterieel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *